След края на програмата ще се проведе Demo Day, в

...
След края на програмата ще се проведе Demo Day, в
Коментари Харесай

Стартъпи в начален етап могат да участват в програмата Primer

След края на програмата ще се организира Demo Day, в който участниците ще показват плановете си пред аудитория

© Pexels Още по тематиката
Започна кандидатстването в стартъп програмата на OTP Bank

Крайният период за присъединяване е 30 ноември, а самодейността стартира публично през март 2019 година
23 окт 2018
Българската стартъп асоциация стартира акция за групово финансиране

Целта са 150 хиляди лева, с които да разрасне активността си през идната година
6 окт 2018 Стартиращи компании в начален стадий от развиването си и самостоятелни бизнесмени могат да се включат в преакселераторската стратегия Primer by EIT InnoEnergy, която цели да даде на практика препоръки на участниците за провокациите при започването на бизнес и развиването на концепцията им до подготвен за инвестиция артикул. Програмата е безвъзмездна и се проведена от " Клийтех България " взаимно с работното пространството Zaralab в Стара Загора, където ще се организира и образованието. Инициативата стартира на 10 ноември и ще е с дълготрайност два следващи уикенда.

Primer by EIT InnoEnergy набира хрумвания и планове в четири съответни области. Това са решения в посока преход към пластмасите на бъдещето: материал, опаковки, преработване, хрумвания за дейно потребление и запазване на водните запаси, планове за понижаване на въглеродни излъчвания, създавани от промишлеността при произвеждане и дистрибуция и решения за приложимост на възобновими източници от промишлеността. Желаещите да се включат могат да го създадат не по-късно от 28 октомври, като попълнят онлайн формуляр. Сред условията за присъединяване е положително притежаване на британски език и наложително най-малко един член от екипа на започващата компания да има опция да участва на всички лекции и уъркшопи.

Вземете годишен цифров абонамент
и получете в допълнение три месеца бонус По време на преакселераторската стратегия ще бъдат наранени тематики като пазарна тактика и продажби, сформиране на екип и ръководството му, конкурентната среда, финансовият аспект на бизнеса и вложенията, по какъв начин да показват плана си през вложители и други

Обученията ще се водят от бизнесмени, бизнес специалисти и консултанти. Сред тях са Дионисис Спилиополус, шеф Schneider Electric AEBE, създателят на BIO2CHP Стефанос Циакмакис, създателите на BioMyc Атанас Енев и Деян Георгиев, Теофил Шиков, създател на Out2Bound и специалист " Продажби ", Тодор Комилев, патентен специалист, и Евгени Косев, финансов специалист, съосновател и началник на ARS Applied Research Solutions. След края на програмата на 30 ноември ще се организира и така наречен Demo Day, в който участниците ще могат да показват плановете си пред аудитория.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР