След края на Игри на волята скандалната Денислава реши да

...
След края на Игри на волята скандалната Денислава реши да
Коментари Харесай

Денислава от Игри на волята смени външния си вид

След края на " Игри на волята " скандалната Денислава реши да скъса с предходното си Аз, евентуално повлияна от отрицателните мнения, по тази причина смени напълно визията си. По този метод по мъчно ще я разпознават на улицата и по-малко ще я сочат с пръст, обсъждайки неприятното й държание във формата. 

На фотосите, които показа в профила си в Инстаграм, тя сподели своята нова прическа - глезената и русокоса Денислава се трансформира в чернокоса кралица.

Денислава побърза да каже, че не става въпрос за перуда. Наистина се е престрашила да направи тази сериозна стъпка към новата си визия. Промяната в цвета на косата й добави спомагателна тайнственост и характерност към нейния облик.

" И не, не е перука.  ПРЕСТРАШИХ съдебна експертиза и в действителност го направих. Взех решението от в този момент за в този момент на фризьорския стол. Всичко живо е в ШОК, а първите реакции на приятелите ми са скъпи ", смее се Дени под първите фотоси като брюнетка. 
Феновете на " Игри на волята " останаха шокирани и възхитени от тази смяна. Денислава сполучливо потвърждава, че може да бъде хамелеон в света на модата и стила и постоянно е подготвена за нови провокации. Тя продължава да впечатлява публиката със своята храброст и достоверност
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР