След края на Ергенът Валерия Георгиева стана една от най-обсъжданите

...
След края на Ергенът Валерия Георгиева стана една от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Защитничката на животните Валерия Георгиева: Кучетата ми провалиха кариерата!

След края на „ Ергенът ” Валерия Георгиева стана една от най-обсъжданите „ моделки ” и то освен тъй като съумя да завоюва сърцето на Евгени Генчев в сантименталното предаване, а и тъй като всяка нейна дума и мисъл е обвързвана с настояването на пари за измисления й подслон в Плевен, видя kliuki.ws.

Още в „ Ергенът ” стана ясно, че Валерия не просто обича животните, а е вманиачена по тях. Оказва се обаче, че това вманиачаване по „ спасяването ” на четириногите от улицата й е коствало „ кариерата на модел ”, или най-малко тя по този начин твърди.

Годеницата на Евгени Генчев споделя, че се е отказала от стилната си кариера поради задачата си – да избавя животните от улицата. „ Може да се каже, че скърбя само, че не се възползвах в точния момент от всичките оферти от разнообразни фешън организации в чужбина, само че пък имам  значима „ задача ” и трябваше да съм тук множеството време.

Ако бях последвала фантазията да работя като модел на 100%, нямаше да мога да се отдам на фантазията си да оказвам помощ на животни ”, признава Валерия.

Георгиева споделя също, че някак съумява да съчетае грижите за животните и моделството, само че „ не е на 100% на никое място ”, тъй като се раздира сред просенето на пари за животните и чекненето пред обектива и клиповете на приятелката си Джия.

 

 в

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР