След края на днешното заседание на Националния съвет за тристранно

...
След края на днешното заседание на Националния съвет за тристранно
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не трябва да се искат прибързано оставки. Административният потенциал е на изчерпване

След края на днешното съвещание на Националния съвет за тристранно съдействие вицепремиерът Валери Симеонов изясни пред публицисти, че събирането на съдружния съвет не е закрепено за понеделник, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Има доста значими събития, които могат да трансформират деня на събирането. Членовете на съвета също имат значими задължения. Има ликвидиране в Русе. Ще ви помоля да не избързвате с версиите. Това, което знам, е, че не е осъществено от експерти. Има оставен ДНК материал. Надявам се скоро да бъде разкрито. Видяхме какво става с прибързаните отзиви. Говоря за репортера от "Господари на ефира ", за злополуката край Своге. Какво вършим, в случай че се окаже, че пробите от пътната настилка край Своге дават отговор на Български държавен стандат и се окаже, че водачът се е разсеял и е позволил неточност? ", попита Симеонов.

По мотив желаната оставка на Младен Маринов от страна Волен Сидеров Симеонов изясни, че е срещу прибързаното искане и предоставяне на оставки. "Не може да се желае оставката на министър, който заема поста от няколко дни. Младен Маринов е експерт. В България административният капацитет е на привършване и липсват качествени фрагменти за ръководството. Трябва деликатно да подхождаме по тази тематика ", безапелационен беше той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР