След кратко прекъсване, пици на дърва „Двете пещи“ се завръща

...
След кратко прекъсване, пици на дърва „Двете пещи“ се завръща
Коментари Харесай

Кулинарен празник! Пици на дърва „Двете пещи“ се завръща във FoodboX

След малко спиране, пици на дърва „ Двете пещи “ се завръща във с ново меню. Заведението е с нови притежатели, които също избраха да се доверят на водача за доставка на храна за дома и офиса във Враца и да продължат да радват феновете на вкусни ястия, където и да се намират.
Заведението е ситуирано в жилищен комплекс „ Дъбника “. То предлага разнообразни кулинарни изкушения за всеки усет. Освен обичаните на всички пици на пещ, там можете да опитате всевъзможни сандвичи, пърленки и даже готвени ястия.
Новият притежател Павлинка Иванова е с дълготраен опит в кулинарното изкуство. Работила е във Франция, в италиански ресторант, откъдето научила безусловно от кухнята тънкостите при приготвянето на вкусна и достоверна пица. Тя е някогашен готвач в заведението, само че решила да купи бизнеса от предходния си шеф. Сега Иванова продължава да радва многочислените удовлетворени клиенти на „ Двете пещи “ с изпитани предписания, като е добавила и нови оферти.
Сред нововъведенията е единственият в града пица-сандвич. Той се състои от питка, изпечена на пещта, с пушените меса или печени на пещ джолан и пиле, с композиция от пресни зеленчуци и сосове по желание. Сред новостите в менюто са и пърленките, които също се вършат с артикули съгласно самостоятелните желания и могат да накарат и най-претенциозния клиент да си оближе пръстите.
Най-новото предложение на „ Двете пещи “ е, че при предварителна поръчка можете да си поръчате и неповторими, сготвени на пещ ястия. Менюто изкушава с пълнено пиле, джолан с картофки, мариновани свински ребърца и други Вегетарианците пък могат да опитат истинската рецепта на ориз със стафиди и сладко-кисел сос.
Всички ястия в асортимента на „ Двете пещи “ се подготвят на момента, на пещ на дърва. Тестото се замесва от чиновниците без точилка, напълно на ръка. Продуктите са обезпечено пресни и с високо качество.
„ Двете пещи “ работи всеки работен ден от 10 до 21 часа и от 10 до 17 часа през уикендите. Всички хора, които държат на качествената и вкусна храна, само че нямат опция или време да отидат на място, могат да се доверят на . Куриерите на компанията ще докарат кулинарните изкушения до момента в който са топли и вкусни до входната врата на дома или офиса ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР