След кратка почивка късметът ви се връща с пълна сила.

...
След кратка почивка късметът ви се връща с пълна сила.
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Лъвовете да са по-смели, възможности за нова работа за Овните

След къса отмора шансът ви се връща с цялостна мощ. Време е да помислитекакво желаете да постигнете през идната година. Ще имате шанс да постигнете най-смелите си фантазии,така че не се опасявайте да бъдете смели. Ще се чувствате по-амбициозни от всеки път.Сега е моментът да се концентрирайте върху репутацията си и да създадете добър обществен имидж за себе си. Въпреки това изчакайте до идната година, с цел да предприемете огромни ходове. Краят на седмицата може да донесе благоприятни условия за работа.Започнете да си поставяте цели за сполучлива 2023 година

Може би се чувствате малко изгубени в края на 2022 г.Докато нещата наподобяват мрачни, не забравяйте, че има светлина в края на тунела. Вярвайте, че всичко ще се подреди. Въпреки че може да е най-краткият ден в годината, ще имате благоприятни условия да разширите хоризонтите си. Използвайте остатъка от почивните си дни, с цел да пътувате и да се свържете още веднъж със себе си.Сега е ужасно време да изкачвате планини и да вършиме открития, без значение дали са за вашата кариера, вярвания или вас самите. Едно ново прекарване може да оформи вашата 2023 година.

2022 година приключва със обществена нотка. Благодарение на положителните връзки, нещата, за които сте работили интензивно, внезапно стават лесни, когато получавате непредвидени облаги. Празнувайте триумфа си с приятелите си. Тези триумфи ще ви оказват помощ да измененията живота си към по-добро. Най-краткият ден в годината е опция за прераждане, с цел да научите повече за себе си на интимно равнище. Промените, които се случват в този момент, ще ви обиден през идната година. Петък носи друг тип фамилиарност по време на новолунието в Козирог. Това е страхотна нощ да се свържете с обичания си и да поемете ангажимент да измененията живота си към по-добро. Освободете се от индивида, който сте били, и влезте в индивида, който би трябвало да бъдете.

Задава се страхотна седмица, в която може да извършите някои огромни стъпки в кариерата. Вашият обществен имидж и известност получават подтик, когато се чувствате уверени в посоката, в която върви животът ви. Бъдете оптимисти, в случай че желаете да постигнете дълготрайните си цели. През идващите четири седмици ще концентрирайте цялото си време и внимание върху взаимоотношенията си - от бизнес партньорства до любовни връзки. Животът стартира да се усеща като празничен ромком към уикенда.Това е превъзходен миг да започнете нови партньорства и да се влюбите преди новата година.

Приближавате се към новата година с отворен разум и сърце тази седмица. Това е идеалното време да завършите пътуването и изследването, които сте правили тази година, и да го придвижите на идващото равнище. Бъдете смели. Работете върху самоусъвършенстването, само че не се опитвайте да вършиме всичко едновременно. Бавно и устойчиво. Започнете да работите върху задачите си,защото това ще бъде най-хубавото време да започнете нови рутинни процедури и да започнете да изграждате по-добри привички за себе си.

Вторник стартира с интервал на прераждане, когато Юпитер още веднъж влиза в Овен, премествайки се във вашата зона на промяна. Готови сте да влезете в новата година с убеденост, че нещата ще се наредят по най-хубавия метод. Освободете всички отрицателни мисли, които сте задържалии работете за построяването на нови благоприятни условия. Вашите артистични гении ще получат огромен подтик.Докато се подготвяте за зимната почивка, ще намерите благоприятни условия да изразите себе си със занимателни занимания и нови планове. Забавлявайте се и се насладете на духа на празничния сезон.Независимо дали планирате уютна вечер за среща, намерете подобаващ сътрудник, или гледайте обичаните си ваканционни филми, успокойте мислите си и просто се насладете на момента. Заслужавате отмора.

Връзката, която сте имали напролет и лятото, се завръща с цялостна мощ. През идващите няколко месеца ще имате шанс в любовта, тъй че затвърдете всичките си задължения и ги спазвайте. Ако не сте обвързани, можете да намерите по-добрата си половина тъкмо в този момент. Тъй като наближавапразничният сезон, уверете се, че домът ви е в съвършено положение.Сегае съвършен миг да закупите нов дом или да добавите още един член към фамилията си. Петък е фамилна вечер по време на новолуние в Козирог. Това е превъзходен миг дасе наслаждавате на някои от обичаните си празнични обичаи или даже започнете нови. Почувствай любовта!

Ако сте се отклонили от тези привички, които сте почнали напролет, ще имате опция да се върнете на верния път. Чувствате се здрави и сте подготвени да постигнете всичко. Въпреки това не бъдететвърде самонадеяни.През идващите четири седмици ще бъдете поканени на доста обществени събития. Петък е съвършен ден за празнично празненство. След като най-сетне зачеркнете всичко от листата си със задания за отмора, поканете вашите близки иотпразнувайтесезона с хората, на които държите най-вече. Забавлявайте се!

Годината съвсем свършва, Стрелци, тъй че тази седмица се забавлявайте!Юпитер още веднъж влиза в Овен във вторник, преминавайки във вашата зона на наслаждение и ви дава огромен подтик на шанс и пристрастеност, които ще продължат през идващите няколко месеца. Ще бъдете оптимисти във връзка с любовта, живота и личните си гении, тъй че се гмурнете с главата напред в креативен планове.Сега е превъзходен миг да започнете да търсите по какъв начин да си поставите финансови цели и даже да създадете бюджет за себе си, изключително в случай че сте изразходили всичките си пари за дарове.

Домът е мястото, където е сърцето ви през този празничен сезон. Тъй като се чувствате уютно през зимата, това е чудесна опция да потърсите нов дом, да извършите някои поправки или даже да добавите нов член на фамилията. Бъдете с отворен разум. Това е сезонът за вашия триумф. Това е ужасно време да отидете на първи срещи, да започнете нова работа или да извършите първите стъпки в основаването на живота, за който постоянно сте мечтали.

Това е най-социалното време на годината за вас. Това е интервал на ярки, живи хрумвания, които можете да превърнете в действителност. Посещавайте огромни събития, с цел да споделите концепциите си с други.Въпреки тованяма да се чувствате прекомерно разговорливи, когато слънцето навлезе в Козирог, премествайки се във вашата персонална зона в сряда. Призраците от предишното ви излизат нескрито в най-дългата нощ в годината и може да сте малко по-чувствителни от нормално. Пригответе се за зимата, като отделите време да се оттеглите и да се излекувате за новата година. Въпреки че са празници, вие не сте в действителност в въодушевление по време на новолунието в Козирог в петък. Това е сезонът на предоставяне и може да вършиме доста жертви, които могат да ви накарат да се почувствате малко сурови.

Инвестициите, които направихте предходната пролет, най-сетне се осъществят. От финансови непредвидени облаги до самочувствие, просто се уверете, че не харчите цялото си положение на едно място. Тъй като наближаваме 2023 година, това е чудесно време да помислите за вашите очаквания и фантазии. Използвайте това време, с цел да извършите верните връзки, с цел да бъде новата година лесна и продуктивна. Завършете седмицата със обществена нотка. Прекарайте празничния сезон с околните си другари и обичани хора. Това е ужасно време да се насладите на някои ваканционни действия и да създадете мемоари.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР