След красивите и въздействащи детски книги Винаги ще те обичам“

...
След красивите и въздействащи детски книги Винаги ще те обичам“
Коментари Харесай

Една от най-добрите детски книги вече и на български

След красивите и въздействащи детски книги „ Винаги ще те обичам “ и „ Ще те обичам нощ и ден “ Издателска къща „ Хермес “ показва още едно илюстровано издание, което ще се трансформира в скъпа облага за всяка фамилна библиотека.
„ Зайчето ме изслуша “ от Кори Доерфелд попада в голям брой годишни ранглисти за най-хубави детски четива, измежду които са:
• Избор на редакторите на Ню Йорк Таймс за детска книга на 2018 година
• Най-забележителни детски книжки на 2018 на Ню Йорк Таймс
• Топ 10 на най-хубавите младежки и детски книги на 2018 на Тайм, Пийпъл и Уол Стрийт Джърнъл
• Най-добри детски издания за 2018 година на публичните библиотеки в Ню Йорк и Чикаго
Към възторжените мнения се причисляват и родители от целия свят, както и може би най-важните критици – децата. От 19 ноември книгата ще бъде и в българските книжарници.
Понякога прегръдките споделят повече от думите.
Тейлър е смутен поради противен случай и животните желаят да му оказват помощ.
Всяко животно идва при момчето с концепция по какъв начин да го разведри, само че никой не съумява да го накара да се почувства по-добре. Докато най-после не се появява зайчето. То знае тъкмо какво да направи.
С късия и мощно въздействащ текст и симпатичните илюстрации „ Зайчето ме изслуша “ е прелестна история за това по какъв начин да се оправим с тъгата и разочарованията и какъв брой е значимо да изслушваме другите.
За създателя
Кори Доерфелд e авторка и илюстратор на известни детски книги. Живее със фамилията си в Минеаполис. Измисля тази история, откакто нейни другари минават през сложен интервал. Надява се с нея да подсети, че постоянно най-силно се нуждаем от някого, който просто да ни изслуша.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР