След краха на 18-годишния си брак с Мишо Бургуджиев, Таня

...
След краха на 18-годишния си брак с Мишо Бургуджиев, Таня
Коментари Харесай

Край на сушата в спалнята на Таня Боева

След краха на 18-годишния си брак с Мишо Бургуджиев, Таня Боева е още веднъж на крилете на любовта, написа ХотАрена. Певицата се завръща стремително на музикалната сцена и любовния фронт с ново гадже и хов шлагер. Клипът към парчето " Зодия Скандал " е дело на Люси Иларионов. Именно в него прави формалната си премира господинът, който се е наместил в сърцето на Таня.

Тя не е афиширала интимни връзки с никого, откогато предходната година се раздели бурно с дългогодишния си брачен партньор. Още тогава се заприказва, че до това може да се е стигнало поради увлечението й по по-млад мъж. А дали не е този същият?

 Първо в HotArena! Край на сушата в спалнята на Таня Боева, ето го новото й гадже (Видео)

Както традицията повелява, поп-фолк певиците снимат младите си забивки във видеоклиповете си и по този начин им четкат самочувствието и ги вършат за по-дълго свои. Е, очевидно и Боева е решила да се възползва от този трик, с цел да промотира и стартира красавеца.

Прави усещане, обаче, че той не е лъвче, като Благо на ДесиСлава, а зрял и уталожен мъж. Неговата идентичност към този момент остава тайнственост, само че сигурно занапред ще се приказва доста по тематиката. И това е добре пристигнало за певицата!

В клипа двамата влюбени го раздават предизвикателно, само че най-после не устояват на чара един на различен. А и с тази визия, която Таня показва, мъчно би й устоял някой! Вероятно основните герои в лентата не са имали особени компликации да снимат по-интимните подиуми, тъй като, както се споделя, от вътрешната страна им идва!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР