След концерта преди „Супер боул” в събота, посветен на Суперкуата

...
След концерта преди „Супер боул” в събота, посветен на Суперкуата
Коментари Харесай

Звездно парти на Джъстин Бийбър завърши със стрелба

След концерта преди „ Супер боул” в събота, отдаден на Суперкуата по американски футбол, канадският артист Джъстин Бийбър подвигна празненство в клуба „ Дъ Найс гай” в Западен Холивуд, на което участваха Джеф Безос, Кендъл Дженър, Леонардо ди Каприо, Клои Кардашян, Дрейк, Тоби Магуайър и други звезди.

Около три часа сутринта, когато гостите към този момент си тръгвали по домовете си, наоколо до заведението се разиграла престрелка.



В спора взело участие обкръжението на рапъра Бил К. Капри, прочут под псевдонима Кодак Блек.

Според очевидци изначало компанията е била другарска на улицата покрай алено спортно Ферари, само че в един миг почнала свада и се чули изстрели. В резултат на това самият Капри и трима други са приети в болница с пострадвания без заплаха за живота. Стрелецът е избягал от местопроизшествието.



Си Ен Ен, базирайки се на собствен източник, заяви, че Джъстин и Хейли Бийбър са напуснали клуба съпроводени от защита, откакто са научили за случая.

Според други медии, все още на престрелката празненството е боло завършило и Джъстин, както и другите звездни посетители, към този момент не са били в заведението.

Kodak Black & Gunna was vibing before Kodak got in a brawl & then shots were fired
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР