След конфузната загуба от Балкани Косово в Шампионската лига, Лудогорец

...
След конфузната загуба от Балкани Косово в Шампионската лига, Лудогорец
Коментари Харесай

Как ще стартира Лудогорец в първенството?

След конфузната загуба от Балкани Косово в Шампионската лига, Лудогорец стартира присъединяване си и в българското футболно състезание. Орлите гостуват на абсолютния дебютант Крумовград на стадиона в пловдивския квартал Коматево. Преди това Пирин и Берое ще дадат старта на шампионата в Благоевград.  ПИРИН - БЕРОЕ (ДНЕС 18:45 ч) 

На стадион " Христо Ботев " в Благоевград си дават среща два безусловно непредвидими тима. В съставите на Пирин и Берое настъпха големи промени и надали някой е наясно със положението им сега. Тимът от Благоевград смени треньора Христо Янев с Радослав Митревски, а множеството титуляри от предишния сезон напуснаха. Вячеслав Велев и Раян Сенханджи избягаха със скандал в Крумовград, което в допълнение подвигна напрежението в Пирин. Последните дни ЦСКА преотстъпи няколко свои млади футболисти, само че те занапред ще се срещат със съотборниците си. Всичко това значи, че Пирин е една огромна загадка за почитателите и експертите. 

Не по-малка загадка е и Берое. Клубът се снабди с нови притежатели, изгониха съвсем всички футболисти от миналогодишния състав и започнаха да притеглят аржентинци и италианци на кг. Огромната част от тях обаче са безспорни анонимници, които са ритали по четвърта и пета девизия на Апенините и даже нямат профили в Уикипедия. Какво ще съставлява този тим на Берое следва да забележим в идващите кръгове, само че може би не е лишено от съображение терзанието на почитателите в Стара Загора. Предвиждаме не доста първокласен мач при горещото време в Благоевград, като надали ще станем очевидци на доста голове. 

ПРОГНОЗА: " Под 2.5 гола, КРУМОВГРАД - ЛУДОГОРЕЦ (ДНЕС 21:00 ч) Абсолютният дебютант в средите на българския футбол Крумовград ще играе много надалеч от почитателите си на стадиона в Коматево. Отборът на процедура подмени целия състав от Втора лига и към този момент освен качествени за родните стандарти футболисти отпред с Алекс Колев от ЦСКА 1948 и Кацаров от Локо София. " Жълто-сините " взеха и няколко бразилци, чиято класа следва да забележим през новия сезон. 

Ивайло Петев ще направи съществени ротации в състава поради мачовете с Балкани в Шампионската лига, само че той разполага с много дълга пейка. Възможно е на родния си стадион в Коматево като титуляр да се появи Тодор Неделев, а късмет ще бъде даден и на други футболисти, които рядко стартират в стартовия състав. През този сезон Лудогорец ще води още по-здрава борба за купата с ЦСКА и не може да си разреши никакво разпределяне даже и в първия кръг. С какъвто и състав да излязат, " орлите " ще гонят непременно трите точки в Коматево. Предвиждането ни е благоарение на опита си Лудогорец да успее да завоюва най-малко минимална победа. 

ПРОГНОЗА: " 2 ",
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР