След коалиционния съвет с "Обединени патриоти" ще има повече яснота

...
След коалиционния съвет с "Обединени патриоти" ще има повече яснота
Коментари Харесай

Депутатите от ГЕРБ ще приемат внесени оставки


След съдружния съвет с "Обединени патриоти " ще има повече изясненост за министерските оставки. Очаква се това да стане в понеделник.

Днес обаче ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов анонсира, че депутатите ще се съобразят с препоръчаното от държавното управление и от премиера Бойко Борисов.

"ПГ на ГЕРБ ще поддържа импортираните в Народното събрание министерски оставки ", съобщи Цветанов пред публицисти в Драгиново.

Колко ще бъдат оставките и кои ще бъдат, ще бъде решено на съдружния съвет, добави Цветанов и още веднъж увери, че държавното управление е устойчиво.

От Драгиново Цветанов атакува опозицията в лицето на Българска социалистическа партия поради решението им огромна част от депутатите да не участват в Народното събрание, с изключение на за значими гласувания, и да бъдат измежду народа, както анонсира водачът им Корнелия Нинова.

"На сътрудниците от Българска социалистическа партия желая да кажа, че да бъдем измежду хората е наше обвързване ", уточни Цветан Цветанов.

"На сътрудниците от опозицията желая да кажа, че като народни представители да организираме непрестанно срещи с жителите е наше обвързване и неслучайно през всичките тези години Политическа партия ГЕРБ нито за момент не се е откъснала от хората по районите и техните проблеми ", съобщи зам.-председателя на ГЕРБ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР