След като заяви открито своята гледна точка за кралската криза,

...
След като заяви открито своята гледна точка за кралската криза,
Коментари Харесай

Меган Маркъл, разходките с Арчи и пристигането на принц Хари в Канада

След като съобщи намерено своята позиция за кралската рецесия, която забъркаха с Меган, принц Хари отпътува за Канада, с цел да се събере със брачната половинка и сина си.

Маркъл и Арчи към този момент живеят своя нов живот надалеч от Острова, а в този момент щастието им е цялостно, тъй като и баща към този момент е при тях.

Кацайки на летището във Ванкувър, Хари не смъкна усмивката от лицето си, очевидно разчувствуван от това, което следва за него и фамилията му.

Часове по-рано Меган бе видяна да разхожда двете си кучета дружно с дребния Арчи в парк в канадския град. И тя, както и Хари, е следвана компактно по петите от двама охранители. Но по всички проличава, че това ни минимум не я смущава.

Маркъл е същински щастлива, че може да излезе на разходка в парка, както го е правела постоянно преди да стане част от кралското семейство. Но в този момент погледите още веднъж са вперени в нея, а рецензиите не закъсняха, написа Daily Mail.

Този път те са ориентирани към метода, по който тя носи сина си Арчи. Според мненията в обществените мрежи, Меган очевидно не знае по какъв начин да употребява вярно кенгуруто, а на дребния очевидно не му е комфортно.

Някои даже се тормозиха, че бебето все миг може да изпадне на земята, тъй като майка му е заета да държи и каишките на двете си кучета. Други пък побързаха да защитят Маркъл, че на фотосите просто е уловен миг, в който едната презрамка на кенгуруто се е изплъзнала и няма огромна драма. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР