След като започна войната, се оказа, че атомната енергия е

...
След като започна войната, се оказа, че атомната енергия е
Коментари Харесай

Костадинов с нова тактика - ще предизвика референдум за лева, а не срещу еврото

След като стартира войната, се оказа, че атомната сила е зелена. Вчера хора от Демократична България защитаваха въглищните централи, тъй като те са гаранция за нашата национална сигурност и самостоятелност. Маришкият басеин има ресурс, който може да работи до 2100 година, а ТЕЦ-овете ни са съвременни и облагите от тях са за милиони. Ако приемем, че ще получим от Европейски Съюз 1.400 милиарда в случай че затворим ТЕЦ-овете, това ще е обеден обир, тъй като тяхната облага е сред 17 и 20 милиарда лв..

Това разяснява в ефира на Нова ТВ водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. 

По неговите думи в контракта за влизане на България в еврозона не е посочен период, а избрани критерии, които ние би трябвало да осъществим. „ Възраждане “ желаят да свикат референдум с един единствен въпрос – дали левът би трябвало да бъде единствена валута у нас до 2043 година, т.е. да отложим ли еврото с 20 години. 

Това е референдум не против еврото, а за българския лев. Всеки контракт може да бъде предоговорен, тъй като другото е диктат, в случай че приемем, че България е суверенна страна. Най-задлъжнелите страни са в еврозоната – Италия и Испания. За разлика от Швейцария и Исландия, които са богати страни и употребяват само националната си валута, разяснява Костадинов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР