Колин Кеперник пита Ню Йорк Джетс дали може да се присъедини към отбора за тренировки

...
След като загуби Арън Роджърс заради контузия в края на
Коментари Харесай

След като загуби Арън Роджърс заради контузия в края на сезона, Колин Каперник предложи да бъде куотърбек на отбора за тренировки за Ню Йорк Джетс в писмо, адресирано до отбор официален.

Докато Джетс се сблъскват с въпроси относно ефективността на настоящия си титуляр, Зак Уилсън, след разкъсването на ахилесовото сухожилие на Роджърс, много в медиите и онлайн предложиха имена като пенсионираните куотърбекове Том Брейди и Мат Райън да поемат като защитник на отбора.

Името на Кеперник също циркулира онлайн, но бившият куотърбек изрази доверие в Уилсън и вместо това той писа на генералния мениджър на Ню Йорк Джетс Джо Дъглас, че ще бъде „изключително благодарен за възможността да дойде и да ръководи тренировъчен отбор."

"CBS Mornings" през март.

Не е ясно дали Дъглас или Джетс са отговорили на писмото на Каперник. Във вторник Джетс подписаха с ветеран куотърбек Тревър Сиемиън, за да подкрепя Уилсън. След като спечелиха първия си мач срещу Бъфало Билс, Джетс загубиха две поредни; в неделя те ще приемат шампиона на Супербоул Канзас Сити Чийфс.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР