След като взе неочакваното решение да напусне сутрешния блок на

...
След като взе неочакваното решение да напусне сутрешния блок на
Коментари Харесай

Потрес: Неочакваните действия на Биляна Гавазова

След като взе непредвиденото решение да напусне утринния блок на bTV, Биляна Гавазова стартира работа във верига хранителни магазини „ Кауфланд “ и стана негово лице.

 

Потресаващите й разкрития обаче взривиха аудиторията. Феновете й се чудят и маят каква заплата са й предложили в „ Кауфланд “ като е ясно, че в bTV вземаше затлъстял хонорар.

 

Всяко ново начало обаче изисква жертви. Бившата водеща признава, че е ставала за работа в 02.30 ч. Тя филтрирала риба и се справила много сполучливо. Издържала няколко часа на температура под нула градуса.

 

Всичко това Гавазова призна в личния си YouTube канал. Видеото обаче съгласно феновете е плашещо. На фрагментите се вижда дете, което е набутано в кабинка за багаж и яде сладолед. Някой дефинираха този акт като комичен, а други пък се заканиха да сезират обществените. Малчуганът обаче добродушно се забавлява в тази обстановка, макар че очевидно е осъден.

 

Близките на Биляна били твърдо срещу тя да напуща малкия екран, само че тя не послушала никой. Дори се скарала с татко си. Казала му, че желае да е спокойна и щастлива и да има време за фамилията си.

 

Бившата журналистка се впусна и в личен бизнес. Основа рекламна организация, която се занимава със обществени медии.

 

Опитала да работи и като учителка. Тя преподавала на седмокласниците. Целта й била да им съобщи своя житейски опит и да помогне на малчуганите в избора на специалност.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Биляна Гавазова btv
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР