След като вече стана ясно, че рапарът Атанас Колев, моделът

...
След като вече стана ясно, че рапарът Атанас Колев, моделът
Коментари Харесай

Вижте коя е една от спряганите участнички в новия сезон на Игри на волята

След като към този момент стана ясно, че рапарът Атанас Колев, моделът Румен Радев и неговата другарка Мис България 2018 Теодора Мудева са измежду известните състезатели в " Игри на волята ", през днешния ден повдигаме завесата над още един участник.

Вече от две седмици в покрайнините на Царево за популярност и пари се бори и русокоската Денислава, която е спрягана за новата жена до Кристиан Кирилов, прочут от бюджетния тийн сериал " София денонощно “. Това разкри източник от снимачната площадка на предаването пред LifeOnline.

Самата тя стана известна преди две години около присъединяване си във формата " Един за различен “, където се представяха за двойка с мускулестия татуиран хубавец Даниел. Малко след края на формата двамата се разделиха, а на Денислава бяха приписани серия от връзки с други известни от екрана лица.

Откакто през май стана ясно, че Кристиaн се развежда с фолк певицата Джулия, името на Денислава се спряга за причина за краха на фамилията. За нея се знае, че е прекарала 10 години от живота си в Съединени американски щати, когато се връща в България работи като офис управител и мечтае да развие личен бизнес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР