След като вече разбуни духовете относно висшето образование на кандидата

...
След като вече разбуни духовете относно висшето образование на кандидата
Коментари Харесай

Нови въпроси за кандидата за премиер Пламен Николов - този път за средното му образование

След като към този момент разбуни духовете по отношение на висшето обучение на претендента за министър председател на " ИТН " (ИТН) Пламен Николов, журналистът Григор Лилов продължава, като този път слага съществени въпроси за междинното му обучение.

Кога тъкмо е основано учебното заведение, в което е приключил Николов съгласно показаната от него тапия и на какъв брой години би трябвало да е по това време самият Николов според формалните данни, които се знаят за възрастта му - това са двата съществени въпроса, дискутирани от Лилов в в персоналния му профил във Facebook.
 Журналист твърди, че кандидат-премиерът е посочил тапия на различен човек Журналист твърди, че кандидат-премиерът е посочил тапия на различен човек
Диплома № 29412, която претендентът на ИТН за министър председател Пламен Николов сподели пред медиите, е на различен човек. Това твърди в проф...

Лилов показва, че на приблизително учебно заведение " Йоан Екзарх " в Шумен е написано следното: " се осъществя като учебно заведение, съхраняващо и разрастващо положителните обичаи и новите полезности в региона на хуманитаристиката ". Но през 2000-та година Пламен Николов би трябвало да е бил на към този момент 23 години - според формалното показване на кандидат-премиера на Има Такъв Народ.

Изключително забавно е и, че пред bTV учителка на Николов приказва за него - т.е. това подухва мисълта, че има неточност в уеб страницата на учебното заведение. Ако обаче не е по този начин, нещата са извънредно съществени - по какъв начин през 1995 година учебно заведение има щемпел с име, с което съществува от 2000 година?

Още:



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР