След като вече официално е женен мъж, още по- щастливо

...
След като вече официално е женен мъж, още по- щастливо
Коментари Харесай

Сензация! Булката на Фики е бременна! Подробности:


След като към този момент публично е женен мъж, още по- щастливо събитие чака през идващите месеци. Певецът, който през днешния ден подвига обилна женитба, скоро ще става татко!

Булката Гюлджан се оказа бременна и то към този момент е трансферирала първите месеци, защото е явен полът на бебето. Младото семейство чака наследник, който ще се роди идната пролет. Отсега обаче е ясно, че мъжката им рожба ще носи името на известния си дядо – Тони Стораро.

Фики и Гюлджан ще разкрият щастливата вест в първото си изявление като семейство пред Венета Райкова, която пък се похвали с попадението си в обществените мрежи.

Тежката женитба на младия артист и избраницата му тече сега в някогашния Японски хотел. На обилното празненство ще участват над 1000 души, като има доста посетители от Турция.

Очаква се съвсем всички фолк реализатори от родната колегия да участват на празника. Тони Стораро е поканил доста свои сътрудници от чужбина – от Гърция, Турция и Сърбия.

Засега е известно, че огромната отсъстваща от сватбата е Софи Маринова. Фолк ветеранката има тежки персонални проблеми поради ареста на гаджето й Гринго, а и неотдавна е претърпяла гинекологична интервенция, с цел да може да зачене.

От месеци се знае също, че Преслава няма да е измежду гостите на сватбата поради връзката й с Фики. Певецът призна, че няма да я кани, само че не разкри каква е повода.

Както е известно, преди година той се надяваше най- след това да оповестят връзката си. Тогава в свое изявление той призна, че има връзка със своя колежка, която е доста известна. Преслава обаче не желала връзките им да стават обществени и двамата се разделили.

Няколко месеца по- късно Фики шокира всички с новината, че се е сгодил. Заедно със фамилията си отишли при родителите на Гюлджан в Брюксел, с цел да я изискат. Отношенията им се развиха бързо в границите на година и ето, че двамата към този момент чакат първото си дете.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР