След като вдигнаха скандали до небето, за да си купят

...
След като вдигнаха скандали до небето, за да си купят
Коментари Харесай

Петканови се върнаха на село

След като подвигнаха кавги до небето, с цел да си купят нов апартамент в София тези зима, Алекс и Даниел Петканови взеха решение, че им е по-добре на село. Семейството се е върнало в първокласната си къща в тузарски комплекс край Пернишкото село Кладница. Новото жилище в столицата остана празно.

Цените на къщите в комплекса, в който живеят водещият на „ България търси талант” и неговата брачна половинка, потеглят от 200 хиляди евро и стигат съвсем до 600 хиляди. Петканови настояват, че са получили своята в завещание, само че съумяха да си купят и апартамент в София тази зима, с помощта на изфабрикуван обществен скандал, който подвигна интереса към тях, а оттова – и хонорарите, които двойката прибира за реклама. Известно е, че младото семейство се устоя точно с рекламните си контракти, защото е едно от най-популярните у нас и доста компании имат интерес да разпространяват продуктите си през профилите на Алекс и Дани в обществените мрежи. По Коледа двойката излъга, че е пред бракоразвод, тъй като Алекс желала апартамент в София, а Дани – не. В началото на март те към този момент се ширеха в нов апартамент, платен с хонорарите след абсурда. Жилището е първокласно, пространно и се намира в един от влиятелните квартали на столицата. Двойката освен че го купи доста бързо и, съгласно клюката, без заеми, само че и съумя да го подреди много обичайно, писа таблоидът " Уикенд ".

Оказва се обаче, че Александра май единствено за месец-два се е наситила на градския живот. Мъжът ѝ преди дни разгласява видео по какъв начин тя тренира в компанията на сина си Габриел в хола на предходното жилище край Кладница. Това проличава от интериора, който е доста различим с цветните си украшения, възглавничките и картината над дивана. Подобно обзавеждане няма по какъв начин да не направи усещане, също така то няма нищо общо с обзавеждането в жилището, което е доста по-изчистено и без особени украшения.

Какво е предиздвикало Петканови да се върнат на село, откакто единствено преди 4 месеца станаха за смях пред цяла България със своите подправени кавги с единствената цел да се снабдят с градски парцел? Според слуховете, фамилията желало да има обособени жилища за топлите и за студените месеци на годината. Идеята била да остават в София през зимата, когато имат работа в града и не е комфортно да бият път до Кладница. През лятото обаче им било доста по-добре в къщата с двор.

В комплекса, в който живее младото семейство, парцели имат още Яна Маринова, Камен Донев, Иво Сиромахов, Евгени Димитров-Маестрото и даже Слави Трифонов, който обаче продава къщата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР