След като вчера за пореден път певицата Андреа нападна остро

...
След като вчера за пореден път певицата Андреа нападна остро
Коментари Харесай

Митко Димитров: Андреа се моли да се върне в Пайнер

След като през вчерашния ден за следващ път певицата Андреа атакува остро притежателя на „ Пайнер” инж. Митко Димитров и го разгласи за лаком манипулатор, от компанията за чалга музика дадоха отговор уместно. Както Hotnews.bg първи писа, някогашната пайнерка написа дълъг пост в обществените мрежи след концерта на компанията в Пловдив. „ Жалко, само че още не сме се развили като музикално общество дотолкоз, че главните поп фолк реализатори да проумеят, че не би трябвало да ги е боязън да се откачат от някаква си компания, която им дефинира нейните си правила и си гледа единствено нейните ползи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Моника Валериева (@monikvaleriee) на Дек 6, 2019 в 11:12 PST

Един лаком човек, който ги манипулира и по всякакъв начин драпа да държи монопола над всички заведения точно посредством тях, които той ограбва с 30,40, 50 даже 60 % от хонорарите от участия и 100 % от авторските права и цифровите продажби, а те благите даже не осъзнават и колкото да намират пари за песни и клипове. Понеже взимат минимално от музиката, някои даже намират мъже, които да им дават против нещо си”, гласи част от посланието на Андреа.

Най-добрата другарка на Андреа Моника Валериева я поддържа и се снима с вдигнат междинен пръст, който демонстрира на малодушните сътрудници на певицата, която не престават да търпят „ Пайнер”. Явно Димитров реши да не мълчи повече и отговори в същия звук с изказване. "Андреа, Андреа... Защо ли евентуалната действителност да си бъдеш още веднъж единствено Теодора Анреева толкоз те плаши? Сега към този момент разбра, че славата също има период на валидност.

По принцип ние във компанията заобикаляме да се занимаваме с някогашни наши реализатори, преди всичко от почитание към самите нас и към взаимната ни активност и достижения. Да оплюваш и да лъжеш за хората, с които до през вчерашния ден си делил компликации и наслади, е белег на цялостно обезсърчение или на неудържима гняв. Не го прави повече. Грозно е.

Ти се раздели с компания "Пайнер " преди 4 години по свое лично предпочитание. Пожелахме ти триумф по определения път и престанахме да се занимаваме с теб. Екипът на "Пайнер " има премного работа с настоящите имена от каталога на компанията. Ти обаче не се умори да се занимаваш с нас. Периодично плисваше измислиците си по нас.

Защо постоянно в устата ти бе името на компания "Пайнер "? Защо? Нали приключихме? Твори, развивай се, живей...Човек би могъл да си направи извода, че по-отмъстителна от отхвърлената жена е единствено отхвърлената певица. Последния изблик на това, което бълбука в тебе, избълва по концерта "Планета на 18 ". Твърде горещи страсти за нещо, което въобще не те визира.

Изненадващо е, че триумфът на този концерт толкоз те е развълнувал. Интернет пространството се трансформира в твоята сцена, а пристрастеността ти - в твоето оръжие. Галин се опита да ти помогне. Напразно. Ти по този начин и не разбра, че той се опита да ти направи услуга. В последните си трудове твърдиш, че за тебе най-важното е развиването на истината. Добре да я развием тогава.

От две години пишеш SМS-и с извинения и молби да те приемем назад в "Пайнер ". Какви ли не способи опита. Какви ли не медиатори употребява да ходатайстват за тебе. Само и единствено да се върнеш. Последният ти SМS е единствено отпреди 2 седмици. Извиняваш се... Признаваш грешката си... Признаваш виновността за измените си...

Питаме се по какъв начин ще намериш думи да се извиняваш за омразата, която изливаш в този момент? Търсим пояснение за твоята неистова пристрастеност да обругаваш и компанията, и хората, с които допреди 4 години си била в екип! Очевидният извод е - завистта. Завистта към триумфа на всички нови имена, които към този момент те изпревариха, а другите пък са към този момент недостижимо надалеч напред. Прави каквото моралът ти и съвестта ти считат за възможно.

Място за теб в "Пайнер " няма! ".

фотография:инстаграм моника валериева и фейсбук телевизия планета
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР