След като вчера за първи път актьорът Юлиан Вергов излезе

...
След като вчера за първи път актьорът Юлиан Вергов излезе
Коментари Харесай

Диана Димитрова публикува нови СНИМКИ и документи от побоя

След като през вчерашния ден за първи път артистът Юлиан Вергов излезе с публична версия за случилото се и разгласи за неистина думите на своята колежка Диана Димитрова, която го упрекна в побой, случил се преди години, през днешния ден актрисата пусна нова серия фотоси от злополучния случай.

Публикуваме наисаното от Димитрова без редакторска интервенция:

" По мотив появилите се спекулации по случая и опитите за операция на обстоятелствата съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен принуждение.

Публикувам за първи път тази фотография, която е част от Съдебно здравна експертна информация № П-19/2023г. по разказа на ВМА и откъс от преписката Република България Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023:
``ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС съдебна експертиза УСТАНОВЯВА, ЧЕ Пожарна охрана ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА``, написа в преписката.
Казано с по-прости думи контузиите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата.
Като актриса взела участие в голям брой български и задгранични продукции, знам каква е разликата от театрален грим и същински контузии. Гримът се измива, а същинските контузии остават забележими и невидими белези за цялостен живот. "

А ето и фотосите:



Ние продължаваме да се питаме къде е истината в действителност... А вие?
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР