След като вчера Hyundai разпространи първата снимка на интериора на ,

...
След като вчера Hyundai разпространи
първата снимка на интериора на ,
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2020: Новият Hyundai i30

След като през вчерашния ден Hyundai разпространи първата фотография на интериора на , днес от марката разкриха и първите подробности за новата генерация на i30, която ще бъде показана на международното ревю в Женева през следващата седмица.

От Hyundai разясняват, че i30, който е наричен в три съществени версии на купето- i30 Hatchback, Fastback и Wagon, идва с по-елегантен дизайн, повече технологии и по-висока безопасност, както и в нова трансформация с хибридна задвижваща система. Нововъведение в портфолиото на модела е въвеждането на спортната версия N Line, която от лятото на тази година ще бъде налича за първи път и при версията комби.

"След като изслушахме нашите клиенти, решихме, че C-сегментът се нуждае от една безопасна и надеждна кола, която също така предлага съвременни решения, като върхова съвременна съгласуваност и ефективни двигатели, и наподобява добре ", коментира Андреас-Кристоф Хофман, вицепрезидент на подразделението Маркетинг и Продукти на Hyundai Motor Europe. "Новият i30 покрива потребностите на нашите клиенти, като в това време е разполагаем на атрактивна цена. Той в действителност има универсален зов ".



Новият Hyundai i30 идва с цялостно трансформиран интериор, главен акцент в който са двата нови екрана- 7-инчов инструментален панел и 10.25-инчов инфо-комуникационен и мултимедиен блок, който предлага интеграция на мобилен телефон с Android Auto и Apple Car Play. От лятото на тази година функционалността на системата ще бъде развита и с опция безжичен Phone Mirroring. Автомобилите се предлагат за първи път и интегрирана система Hyundai Bluelink Telematics (за първи път при модела) с функционалност за подаване на информация за трафика, климатичната обстановка, цените на горивата, онлайн гласово различаване и други в реално време.

В оборудването за сигурност Hyundai SmartSense на новия Hyundai i30 са включени система за следване на пътното платно, Rear Collision-avoidance Assist (RCA), Blind Spot Detection (BSD), система за разпознаване на пешеходци, автоматични фарове, адаптивен круз-контрол и други.

Базовата версия на новия Hyundai i30 идва в комбинация с нов 1.5-литров мотор със 110 конски сили, който е смесен с 6-степенна ръчна предавателна кутия. От марката са планували също така еднолитров T-GDI бензинов мотор със 120 конски сили и 7-степенна роботизирана трансмисия, както и негова хибридна версия.

Налични са също по този начин и 1.6-литрови дизелови версии със 115 и 136 конски сили (хибридна), а топ-версията е отново хибридна, 1.5-литрова T-GDI със 160 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР