След като вчера демонстрира предшественика на първото в историята си

...
След като вчера демонстрира предшественика на първото в историята си
Коментари Харесай

Suzuki с две световни премиери на Auto Expo 2023

След като през вчерашния ден показва предшественика на първото в историята си 100% пазарно предложение, през днешния ден Suzuki разкри детайлности за още две международни министър председатели, които показва на Auto Expo 2023 в Индия.

Първата от министър председателите е на новата петврата версия на емблемата Jimny, което дебютира с съществени гарабити дължина 3985 мм, широчина 1645 мм и височина 1720 мм, като междуосието е 2590 мм. Задвижването е поверено на 1.5-литров бензинов мотор, който може да бъде смесен с петстепенна ръчна или 4-степенна автоматизирана предавателна кутия.

Второто ново предложение на Suzuki се назовава Fronx и е напълно ново за индийския пазар. Подобно на петвратото Jimny обаче, колите ще бъдат налични за закупуване и на интернационалните за марката пазари, включително в Африка и Латинска Америка.

Suzuki Fronx е с съществени габарити дължина 3995 мм, широчина 1765 мм и височина от 1550 мм, разполагаем е избор сред два задвижващи агрегата- еднолитров DITC (mild hybrid) и 1.2-литров, както и сред три предавателни кутии- петстепенна ръчна, шестстепенна автоматизирана и петстепенна AGS (Auto Gear Shift).

Fronx ще предложи на локалните консуматори моден дизайн и високотехнологичен интериор, като в оборудването на автомобила ще могат да бъдат открити система за изцяло видеонаблюдение към транспортното средство, прожекционен head-up екран, безжично зареждане на мобилен телефон и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР