След като възрастна жена беше блъсната и убита, на пешеходна

...
След като възрастна жена беше блъсната и убита, на пешеходна
Коментари Харесай

Ето защо камион прегази жена в Пловдив

След като стара жена беше блъсната и убита, на пешеходна пътека в Пловдив, от камион на общинската компания по сметоизвозване, какви са аргументите довели до тежкия случай?

Трагичния случай повдигна въпроса - за какво пловдивчани не пресичат натоварения бул. през предопределения подлез, наоколо до пешеходната пътека? Оказва се, че произшествието е предхождано от проблем във времето, точно с това оборудване, разясниха пред Нова тв очевидци на злополуката.

Кръстовището в града е извънредно оживено и натоварено. Шофьорът на камиона е правил обикновен маршрут, пътувал е към депото, с цел да разтовари събраните боклуци. След случая той е арестуван за 24 часа.

„ Ясни са събитията. Искам да изкажа откровени съболезнования за случилото се. Камионът се е движил по избран маршрут, отивал е да разтовари, при ляв завой се случва случаят с дамата, за която за жалост, изхода е съдбовен. Това, което мога да кажа е, че лидерът е дълготраен водач в предприятието с доста опит. Минавал е стотици пъти през това кръстовище ”, съобщи Димитър Георгиев, шеф на Оперативна програма " Чистота " - Пловдив. Той добави, че водачът досега не е имал никакви прегрешения над 9 години.

Според живеещите в региона подлезът е в извънредно окаяно положение и от години се е трансформирал в леговище за наркозависими и бездомни хора. Поради тази причина хората рискуват живота си, пресичайки всеки ден на булеварда.

„ Самият подлез се почиства регулярно всяка седмица. Относно осветлението споделям, че няколко пъти се построяват системи, само че не изкарват повече от два или три дни. Това се дължи на извънредно мощния вандализъм ”, показва Емил Русинов, кмет на регион " Източен " - Пловдив. Според него оборудването постоянно е било проходимо, само че му липсва осветяване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР