След като в тв ефир нарече конкурса Мис Силикон кастинг

...
След като в тв ефир нарече конкурса Мис Силикон кастинг
Коментари Харесай

Мариана Маринова съди Мис България Вселена

След като в тв ефир назова състезанието „ Мис Силикон ” кастинг за девойки на повикване, Мис България Вселена Николета Тодорова отива на съд, научи HotArena . Миската се раздели с короната си поради непочтено държание в народен ефир, а в този момент ще дава отговор и за клюка.

Мисис България Мариана Маринова съобщи, че ще съди девойката, откакто обидила проведения от нея конкурс.
„ Здравей Николета, благодаря ти за информацията по отношение на състезанието, който съм основала и провеждам 10 години! Не знаех, че приготвям проститутки, само че очевидно ти знаеш?!

Ласкае ме обстоятелството, че младо и почтено момиче като теб е осведомено и ловко цитира името на състезанието ми! Благодарение на това в този момент много хора ще чуят и твоето и първата цел на присъединяване ти в предаването е реализирано. Пиар на гърба на нещо по — известно!

Пиар трик за набиране на известност. Сега аз персонално ще ти оказа помощ да станеш още по-известна като те подведа под правосъдна отговорност за думите ти, които ще е в твоя изгода да можеш да докажеш в съда!

Надявам се с помощта на скромните ми другари и почитатели този пост да те приготви до следобедното включваме от юриста ми ”, написа тя в мрежата.
За момента Маринова не е коментирала за каква сума ще съди Николета, само че надали ще е дребна. Заради изцепките си в ефир, Тодорова се елементарни и с короната на мис България.

Запознати разясняват, че миската се ядосала, че е в сянката на мис България Свят Вероника Стефанова. Малко преди този момент съобщи, че с цел да станеш мис Вселена би трябвало да спиш с някой от международното жури, което вбеси уредниците.

В последна сметка, вместо да изпъкне пред съперничките си, Вероника си навлече неприятности, за които ще дава отговор в съда.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР