След като в продължение на години бях сама, преминах през

...
След като в продължение на години бях сама, преминах през
Коментари Харесай

Най-важна е връзката, която имате със своето собствено Аз

След като в продължение на години бях сама, прекосих през провали и възходи в работен проект, открих любовта, изгубих я и в края на краищата срещнах „ определения “, най-сетне осъзнах нещо извънредно значимо за любовта – одобрих, че без значение какъв брой хубави или неприятни са нещата към мен, най-важният фактор, който въздейства на това по какъв начин се усещам, съм аз самата.

Моята убеденост, моята сила, моето усещане за здравето и физическата прелест – всичко това е артикул на моя интуиция, на версията на историята, която аз самата описвам.

Да, хората могат да кажат или да създадат неща, които да повлияят на метода, по който гледате на себе си. В края на краищата обаче моята връзка с мен самата – с всички мои качества и дефекти – е това, което дефинира моето самоуважение.

Колкото по-мила съм към себе си, колкото повече се обкръжавам с мисли, хора и убеждения, които предизвикват позитивното в мен, толкоз по-добре се усещам.

Подобно на всички връзки и тази сред мен и моето Аз изисква самообладание, добрина и лоялност. Само тогава тя може да процъфти.

Бъдете положителни към себе си. Преди да търсите връзка с различен човек, погрижете се за тази, която имате със самите себе си. Научете се да се да се обичате.

Симона Г. Тодорова

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР