След като в понеделник вътрешният министър Иван Демерджиев обяви, че

...
След като в понеделник вътрешният министър Иван Демерджиев обяви, че
Коментари Харесай

Демерджиев продължава чистката в МВР с областни директори frognews.bg

След като в понеделник вътрешният министър Иван Демерджиев разгласи, че няма да има чистка в Министерство на вътрешните работи, то за по-малко от 24 часа бяха осъществени 2 основни уволнения в две основни служби. Първо, във вторник

 

Със заповед на министър Иван Дерменджиев за шеф на хасковската дирекция е назначен старши комисар Атанас Ненков Той бе показан пред състава на дирекцията от зам.-главния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Станимир Станев.

 

Според формалната биография на Ненков, той е дълготраен професионален опит в системата на вътрешното ведомство. Започнал е в системата на Министерство на вътрешните работи през 1996 и до 1999 г.е работил в бранш „ Икономическо полиция “ и „ Борба с проведената престъпност “. За времето от 1999 до 2001 година е бил шеф на „ Топливо-АД “, след което още веднъж се завръща на работа като шеф на районно управление-Хасково, където е бил до 2007 година Същата година е назначен за шеф ОД на Министерство на вътрешните работи, която служба е изпълнявал до 2009 година След това е минал в редиците на „ Охранителна полиция “, където е заемал позицията на шеф бранш в районно управление (на МВР) Тополовград, а през 2014 година досега - шеф отдел на „ Охранителна полиция “ в ОД на Министерство на вътрешните работи. Магистър е по специалността „ Право “ и магистър по специалността “Счетоводство и надзор “ в УНСС-София.

За нов началник на ОДМВР-Пазарджикт пък е назначен старши комисар Иван Зеленков. 49-годишният шеф бе показан пред управителния състав отново от зам.-главния секретар на Министерство на вътрешните работи - гл. комисар Станимир Станев. В биографията на родения и израснал в Перник Иван Зеленков попадат всички стъпки от най-нисшето равнище на полицейския състав до оглавяване на районно ръководство, като до неотдавна Иван Зеленков е бил шеф на ОДМВР – Перник, оповестяват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пазарджик

 

Досегашният началник на дирекцията в Пазарджик - старши комисар Петко Шотлеков е преназначен на управителна служба в районно управление (на МВР) Панагюрище.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР