След като в петък вечерта премиерът Бойко Борисов се закле,

...
След като в петък вечерта премиерът Бойко Борисов се закле,
Коментари Харесай

Политически зоопарк: Арнаудова е на път да събори правителството

След като в петък вечерта министър председателят Бойко Борисов се закле, че единственото, което е взимал от Васил Божков е една пура - освен това пред очевидци,  обвиненият предприемач продължи във фейсбук задочния си разговор с представители на властта.
Той продължи с пост е ориентиран към ръководителя на държавната пресслужба Севделина Арнаудова. Божков разгласи, че Арнаудова е посещавала офиса му на ул. “Московска “ 43 всеки месец и прикани премиера да каже за какво.
Веднага след офанзивата на Васил Божков, Арнаудова заплаши, че и тя има какво да опише, в случай че офанзивите против нея продължат.
Журналистът от Биволъ Атанас Чобанов пък разкри, че Севделина Арнаудова е купила къща за 1 млн. лева през 2019 година Всичко това трансформира пиарката на премиера в главен фокус на внимание в обществените мрежи и даже се появиха отзиви за толкоз отрицателно въздействие, че да заплаши ръководството на държавното управление.
По традиция ще ви представим най-интересните отзиви в нашата графа политически зоопарк.
Ето ги и тях:
Александър Симов (журналист и народен представител от БСП)
Моля ви, дано някой да осведоми госпожа Севдалина Арнаудова, че е на път да събори държавното управление. Нейният статус безусловно я уличава в престъпно действие. Приемаме, че Божков самичък се е ”предлагал ” и ще тълкуваме това единствено във финансовия смисъл на думата.
И в този момент въпросът - подала ли е госпожа Арнаудова сигнал до прокуратурата за това, че й е предлаган рушвет? И наясно ли е, че премълчаването на такова корупционно деяние също е закононарушение? Това е същата скица по която преди време Цветанов се опита да героизира Плевнелиев, а го набута в дълбокото тресавище.
Както и опитът на един някогашен министър на защитата Николай Ненчев да се изкара антикорупционен и антихибриден рицар. Обвинението е длъжно да се самосезира за статуса на госпожа Арнаудова, тъй като тя безусловно признава за осъществено закононарушение.
Атанас Чобанов (журналист)
Тактиката на Шехерезада най-малко е ясна: Да избави Шахриар от приказката за #60милиона с приказка по какъв начин я ухажвал Али Баба
Грета Ганева (адвокат)
Отвори дума Арнаудова, че ходила служебно при българскИ бизнесменИ. Та, като си призна за Божков, да каже и за останалите! Впрочем, за всички тези останали е добре сами да си кажат. Веднага! Изобщо да не чакат, щото изтърван ли момента, те ще са идващите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР