След като в Черешката на тортата не остави нито един

...
След като в Черешката на тортата не остави нито един
Коментари Харесай

След „Черешката”, Иво Димчев се гласи за „Капките”

След като в „ Черешката на тортата ” не остави нито един апатичен фен – дразнейни едни и радвайки други почитатели на формата, Иво Димчев се гласи и за присъединяване в шоуто „ Като две капки вода ” на Нова тв. Още преди две години той съобщи желанието си да влезе в предаването за двойници, а неотдавна го повтори през страниците си в обществените мрежи.
 

Иво Димчев роптае против регламента в „ Черешката ” на Нова тв, само че май му е харесало да взе участие в риалити. Малко преди да бъде излъчена седмицата, в която той показа собствен авторски прочит на съвършената вечеря – с пиво в спринцовки и всевъзможни други екстравагантности, провокативният актьор пусна анкета измежду своите почитатели в обществените мрежи. Въпросът му беше в кое шоу го виждат. Самият той считал, че най-добре би се вързал с „ Капките ” или „ Сървайвър ”. „ Според вас в кое ТВ риалити шоу би ми подхождало най- доста да вземам участие? Според мен най- ще ми отива Сървайвър и Капки! Щото съм много съгласуван физически и щото мога да вия обичайно!! Най- няма да ми отива Черешката и Маскирания! Щото не мога да сготвям и щото гласа ми е доста различим! Вие кво мислите? ”, написа Димчев – публикуваме текста му без редакторска интервенция. Явно той е опипвал почвата за влизането си в „ Черешката ”. Огромната част от почитателите му дадоха отговор, че го виждат в „ Ергенът ”, където той надали има късмет да блесне. 

Дали Иво Димчев е преговарял със „ Сървайвър ”, все още не е ясно. Преди време обаче той разкри, че е водил договаряния с продуцента на „ Капките ” Маги Халваджиян. Това се е случило още преди две години. Само че предлагането не е било за шоуто за двойници, а за предаването „ Маскираният артист ”. Димчев отказал присъединяване, само че не поради разпознаваемия си глас, а тъй като желал повече пари от тези, които му предложили, и не желал да застава пред камерите, в случай че няма да се вижда, че това е той. Желанието му било, щом ще е в праймтайма, всички да го виждат.

В третия и все още финален излъчен сезон на „ Маскираният артист ” доста феновете имаха вяра, че Иво Димчев се крие в маската на Прилепа. Тя сякаш беше основана особено за провокативния реализатор. Още след втория епизод обаче той отхвърли присъединяване в предаването, само че акцентира, че не би отказал на „ Капките ”. „ Снощи ме подлудиха 100 индивида. Абе, не вземам участие в „ Маскираният артист ”! Верно е, Предложиха ми лятото, само че не одобрих! Не ме кефеха финансите, не ме кефеше концепцията да се укривам! Иначе ме гласяха за прилеп! Иначе в „ Капки ” да пея не бих отказал! „ Новините ” да чета, не бих отказал! „ Времето ” не бих отказал! Но прилеп, табуретка или паве, найн! Довиждане! ”, написа Димчев тогава, още веднъж в обществените мрежи – още веднъж публикуваме текста без корекции, в истинския му тип.

Прилепа се оказа Джей Джей, който преди този момент беше взел участие в „ Капките ”. Дали и Димчев ще бъде офериран за шоуто за двойници, което тази пролет направи връх по гледаемост, не е ясно. В „ Черешката ” той сподели, че е много придирчив. Не се знае дали Маги Халваджиян би имал нерви да се занимава с подобен човек. Най-вероятно ще го направи единствено в случай че е сигурен, че това ще вдигне рейтинга.

А в „ Черешката ” Димчев събра много негативи, като всеобщо намаляваше оценките на останалите участници, тъй като не ги намираше за истински. Не му харесвал монтажът на епизодите, храната му била вкусна, само че желал да прави и други неща, с изключение на да яде, доматите и картофите му пристигнали прекомерно доста през седмицата, а изненадите – прекомерно малко. „ Кви кулинарии, кви 5 лв.... Понякога с едно кисело мляко и един кренвирш реализирам цялостна нирвана! ”, показа Димчев с почитателите си в мрежата. И сподели фотография на млякото и кренвирша си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР