След като Теди Александрова и малкият син на Тони Стораро

...
След като Теди Александрова и малкият син на Тони Стораро
Коментари Харесай

Теди Александрова намери заместник на Емрах


След като Теди Александрова и дребният наследник на Тони Стораро – Емрах се разделиха с всеизвестен панаир напролет, наподобява певицата към този момент е съумяла да преодолее любовната тъга.

 

Войната стартира, откакто Емрах заподозря, че Теди пуска подправени вести за новата му възлюбена. Тя пък на собствен ред не съумя да преглътне това обвиняване, както и обидата „ баба “ и извади на показ кирливите му ризи.

 



Теди разкри, че в миг на абстиненция, защото нямал трева, Емрах й счупил носа. Освен това основала няколко шлагера за него, които той не й платил. По-късно дължимата сума е била заплатена от Тони Стораро.

 

Той също не бе пощаден – съгласно Теди, точно Тони Стораро станал причина за раздялата им с Емрах, защото не я харесвал. Пикът на абсурда настъпи, когато Теди сподели видеоклип, запечатал коленето на агнета, до момента в който ходжата чете Корана. Според нея в записа се чувало името й в напевната тирада, създавайки усещането, че тематиката й е раздяла с Емрах.

 

След малко мъртвило, войната бе възобновена още веднъж през август. Когато показа песента си, тя акцентира, че към този момент е преодоляла Емрах, разправиите посред им останали в историята и тя почнала на чисто. Тогава тя към момента не беше разкрила новата си обич и уточни, че желае още веднъж да почувства пеперуди в стомаха.

 

Ето, че и това се случи. Мълвата в сектора носи, че тя още веднъж се носи на крилете на любовта, само че към този момент отхвърля да разкрие детайлности за новата си възлюбена.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР