След като тази сутрин журналистите в Би Ти Ви бяха

...
След като тази сутрин журналистите в Би Ти Ви бяха
Коментари Харесай

В първия ден като главен редактор на новините: Развяха компромати срещу Асен Иванов

След като тази заран публицистите в Би Ти Ви бяха посрещнати със известието, че основен редактор на новините към този момент е Асен Иванов, компроматите против него не закъсняха. „ Доброжелателни ” сътрудници развяха в обществените мрежи фотоси на Иванов с Николай Бареков и Роман Василев.

Любопитните снимки бяха качени във фейсбук профила на Полина Паунова от „ Капитал ”.

„ Това е фотография на новия началник на бТВ - на назад във времето (веднага след кебапчетата, облечен в черно). Асен Иванов на вашите екрани. Да са ви сладки новините тази вечер ” –



по този начин Паунова показва Асен Иванов, който преди време работеше в ТВ7, когато Николай Бареков оглавяваше малкия екран. Паунова разпространява Асен с още една фотография – този път с бившият зам.-градски прокурор на София Роман Василев.

„ Когато новите медийни началници в миналото бяха поемни лица на прокуратурата по аферата " Костинброд ". На фотографията: Асен Иванов и Роман Василев. Готово е. Отдавна е готово ”.



В трети пост, отдаден на Асен Иванов, тя дори обобщава: „ бТВ станало към този момент ТВ7 с Асен Иванов отпред. Иначе биографията на Асен Иванов е почистена усърдно, на никое място не се загатва, че индивидът щедро е работил там. А сякаш срамна работа нямало. Уличаваща очевидно има ”.

Фиксацията на Паунова в Асен Иванов обаче също направи усещане и някои публицисти реагираха с отвращение на нейния възторг. " Само дето той и в този момент е шеф, от доста време ", отвърна я Миролюба Бенатова. 

„ Точно Полина да си мълчи, тъй като преди време беше откарана в „ Монитор ” персонално с протекциите на Велислава Кръстева, приарката на Движение за права и свободи. Двете и досега са първи приятелки. Ако някой не знае, тя е къртица в прокопиевите медии... ”, разкри пред Lupa.bg неин някогашен сътрудник.

Елена Кодинова пък написа: " Когато си озлобен трол и не можеш да преживееш, че някой не от твоя другарски кръг се издига в йерархията. Провинциално обслужване против публицист от кариерата ". " Срамно е да се нападна Асен, доста сръчен и непокътнат сътрудник. Професионалист от кариерата... Но не от Неправителствени организации и от " богините ", акцентира и Стефан Ташев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР