След като стана ясно, че херцозите на Съсекс са се

...
След като стана ясно, че херцозите на Съсекс са се
Коментари Харесай

Уилям и Кейт сами ще обучават децата си - slava.bg

След като стана ясно, че херцозите на Съсекс са се завърнали в Канада и са под карантина поради ковид, стана ясно, че във Англия децата на принц Уилям и Кейт са траяли образованието си в домашна среда.

6-годишният принц Джордж и 4-годишната принцеса Шарлот посещават образователната година в влиятелното лондонско училищеThomas’s Battersea, само че управлението му помоли всички родители да забранят на децата си да влизат в класната стая и да продължат образованието си в домашна среда, поради пандемията от ковид.

Вече програмата е онлайн, само че учебното заведение ще остане отворено, в случай че някой родител не може да гледа детето си вкъщи. По думите на източник, непосредствен до кралското семейство, Уилям и Кейт следват заръките на Thomas’s Battersea и сами се занимават с образованието на децата.

Всички ограничения за битка с ковид са подхванати и от останалите членове на семейството. Кралица Елизабет Втора е отменила отбелязването на годишните пролетни мероприятия, принц Чарлз и неговата брачна половинка Камила също се отхвърлиха от уговорките си, като измежду тях бяха планувани пътешествия из европейски страни. Принцеса Беатрис отсрочи сватбата си, предава Tialoto.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР