След като стана първата българка номинирана за Златен глобус, Мария

...
След като стана първата българка номинирана за Златен глобус, Мария
Коментари Харесай

След номинацията за Златен глобус Мария Бакалова се похвали с нова роля

След като стана първата българка номинирана за Златен глобус, Мария Бакалова се похвали и с контракт за нов филм.

Родената в Бургас надарена актриса показа в профила си в Instagram, че е част от прослойка на нова комедия, която ще осмива пандемията. Тя ще си партнира не с кого да е, а с Педро Паскал, прочут като Мандалориецът от едноименния сериал, въодушевен от „ Междузвездни войни “. Новият филм има работното заглавие Bubble и е продуциран от Netflix. Снимките по комедията ще стартира напълно скоро. Идеен мотор на продукцията е Джъд Апатоу, който с изключение на на Бакалова и Паскал ще разчита и на артисти като Дейвид Духовни, Карън Гилън, Лесли Ман и други. Автори на сюжета са Апатоу и Пам Брейди.

„ Толкова съм признателна, че ще работя с тези забележителни хора! Като сбъдната фантазия е! Благодаря на брилянтния ми отбор CAA, JupiterLights, Insight and Public eye. Вашата поддръжка значи доста! Нямам самообладание всичко да стартира ”, показа в Instagram Бакалова.

Предполага се, че сюжетът на Bubble ще стъпи на действителни събития, случили се към снимането на шестия филм „ Джурасик Свят “. Действията във кино лентата ще следват протичащото се на артисти, попаднали под карантина в хотела си и борейки се по всевъзможен метод да завършат фотосите по високобюджетния си студиен филм.

Каква ще бъде ролята на Бакалова към момента не е ясно.

Българката обаче продължава да жъне даровете от ролята си на 15-годишната щерка на Борат – Тутар, в Борат 2. След номинацията си за Златен глобус, където ще се конкурира за Най-добра актриса в комедия или мюзикъл с Кейт Хъдсън и Мишел Пфайфър, тя завоюва премията за най-хубава поддържаща роля на английската кино рецензия. Преди това Бакалова беше отличена и от американската кино рецензия. След премиерата на „ Борат 2 “ Саша Барън Коен съобщи, че Бакалова заслужава да завоюва Оскар за ролята си във кино лентата му. Българката е била определена да се превъплати в Тутар след кастинг с над 600 други актриси.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР