След като спечели "редовната" титла на WBA в средна категория

...
След като спечели "редовната" титла на WBA в средна категория
Коментари Харесай

Головкин е склонен да се бие с Мурата в Япония

След като завоюва "редовната " купа на WBA в междинна категория през миналия уикенд, Риото Мурата (13-1, 10 КО) и неговият промоутър Боб Арум дадоха ясно да се разбере, че в този момент насочват погледите си към същинския първенец в дивизията Генади Головкин (37-0-1, 33 КО) и даже желаят борбата да се организира в ордината на Мурата - Япония. Оказа се, че там има голям интерес за сходна борба.

"100%-та, постоянно сум си мислил, че ще бъде отлично Генади да се бие в Япония ", съобщи Том Льофлер, който е промоутър на Головкин.

"Всичките му борби до в този момент са излъчени по японската телевизия "WOWOW ", а също по този начин изпитваме и огромен почит към Мурата. Той записа огромна победа с нокаут в предходната си борба (срещу Хасан Н'Дам) и мисля, че Генади има забавен да се изправи против него ", добави той.

Единствения проблем за провеждането на тази борба в Япония е часовата разлика. Евентуална борба в страната на изгряващото слънце значи, че тя би трябвало да бъде излъчена в Съединени американски щати в ранните часове, а от HBO има възможност да не се съгласят на сходна развръзка.

Головкин има подписан извънреден контракт с малкия екран и огромна част от неговите доходи идват точно от там.

На въпроса дали ще има компликации за организирането на тази борба, Льофлер съобщи: "Имаме извънреден контракт с HBO, тъй че не знам какви ще бъдат изискванията, само че сигурно ще проучим този въпрос ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР