След като снощи стана ясно, че световният и европейски шампион

...
След като снощи стана ясно, че световният и европейски шампион
Коментари Харесай

След първото дисквалифициране от Игри на волята: Ситнилска призна защо е взела тайно телефона

След като нощес стана ясно, че международният и европейски първенец по кикбокс и таекуондо Албена Ситнилска е първият служебно дисквалифициран участник в историята на предаването „ Игри на волята “, тя даде извънредно изявление по тематиката.

Припомняме, че 41-годишната Ситнилска наруши жестоко разпоредбите на риалити формата като съумя да вкара телефон в предаването.

Защо е взела телефон в риалити формата и дали би го направила още веднъж? Разберете сами :

Как се стигна до дисквалификацията ти?

Ами... по какъв начин се стигна? Откриха телефон, който си бях взела, защото на открито имах много проблеми с моята сестра, която имаше потребност от поддръжката ми и трябваше по някакъв метод да държа връзка с нея, а знам, че тук връзка с външния свят няма. И единствената причина беше това - да мога да ѝ оказа помощ, както.. нали.. отсам, тъй като нямаше различен вид. Влязох в Игрите, а нейният проблем се случи малко преди да би трябвало да влизам в предаването и трябваше да измисля някакъв вид по какъв начин да не я оставям сама.

Какво почувства, разбирайки, че си дисквалифицирана?

Ами, естествено, че ми стана неприятно. Но знам, че на открито действителният живот е доста по-голям от играта и почтено казано, знам че не е вярно, само че избирам да съм могла да оказа помощ на сестра ми, в сравнение с това, че са ме хванали с телефон. Нали, ОК, не е почтено за останалите играчи - те не са имали връзка с околните си, само че в моя случай казусът е в действителност сериозен и нямаше по какъв начин да я оставя.

Кой беше най-трудният ти миг в предаването?

Трудни моменти имаше доста. Още с влизането в играта установихме, че сме тим единствено от дами, което естествено, понижи възможностите ни на 10%… съгласно мен. Попаднахме 3 седмици на реката, където гладът си оказа въздействие. Всички бяхме свалили доста килограми, душевен и физически бяхме доста зле и се борихме по някакъв метод, само че не сме се и предавали. Като пристигнаха мъже при нас малко по този начин видяхме, че може да има и хубава част от играта и че не всичко е толкоз тежко и черно. Мисля, че това бяха най-трудните дни - на реката.

Може ли жена да завоюва " Игри на волята "?

Искрено се надявам да завоюва жена. Има доста мощни дами този сезон и им го поисквам в действителност. Ще им притискам палци.

С кой ще останеш близка от своето племе?

От моето племе с всички. Просто с всички доста си паснахме, доста се подкрепяхме, доста бяхме задружни и всички ще ми останат другари за цялостен живот.

А с мъжкия състав в племето?

И с мъжките Амазонки също. Те също усетиха духа на нашето племе и мисля, че те се привързаха към нас, както ние към тях. Мисля, че и с тях ще си останем другари.

Какво мислиш за отхвърли на Гатьо да се назова Амазонка?

Гатьо не искаше да одобри женското име Амазонка, само че постоянно даваше всичко от себе си и на 100% беше с нас в борби. Даже най-после одобри да се назова Амазонка. Това приказва доста за него, а и за нас, че сме се сплотили и сме станали едно племе.

Ако можеше да върнеш времето обратно, би ли си взела телефона още веднъж?

Най-вероятно отново щях да го взема, тъй като в действителност мисля, че на открито действителният живот - той е най-съществен. Това е игра, която нали, всеки желае да играе, само че когато излезеш - ти си отново в действителността и те чакат несгодите извън, които би трябвало самичък да оправяш. Така че, най-вероятно, отново бих го направила, в случай че съм в същата обстановка, в която съм в този момент.

Имаше ли миг преди шоуто, когато се чудеше дали да влезеш?

Ами, да. Точно, когато се случи казусът със сестра ми в действителност бях доста раздвоена и не знаех по какъв начин ще се оправя. Телефонът ми беше единствената вяра да мога да управлявам нещата извън.

Какво искаш да пожелаеш на Амазонките?

На Амазонките желая да им пожелая да се държат, да излязат цели и да се запазят като тим, колкото се може по-дълго и да се махнат от реката. И някой от тях да завоюва - просто ще притискам палци за тях.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР