След като сензацията „365 дни“ завладя Netflix, превръщайки екранизацията в

...
След като сензацията „365 дни“ завладя Netflix, превръщайки екранизацията в
Коментари Харесай

Време за четене: „Още 365 дни“ горещи страсти с последната част на еротичната сензация, вдъхновила Netflix

След като сензацията „ 365 дни “ завладя Netflix , трансформирайки екранизацията в една от най-гледаните продукции за 2020, а светът тръпне в очакване на кино лентата по втората част от поредицата – „ Този ден “ , никой не се съмнява, че полската писателка Бланка Липинска справедливо печели прозвището „ кралицата на еротичната литература “.



Сега е пристигнало времето на последната, още по-гореща и изкусителна част на трилогията –, в която пламъците на любовта и омразата ще се слеят в изгаряща и буйна история, след която никой не може да остане същият.

 365 дни книга Ciela Ciela

Изминала е съвсем година, откогато Лаура Биел е отвлечена от главата на сицилианската мафия – рисковия и безсъвестен Масимо Торичели . Мъжът, станал неин грабител, се трансформира в заповедник на сърцето ѝ , само че животът с един от най-могъщите хора в Италия има своята цена.

Щастието на Лаура е разрушено, когато враговете на мъжа ѝ я прострелват . Най-добрите лекари на света се борят за живота на младата жена. Масимо би трябвало да вземе най-трудното решение в живота си. Кого да избави – обичаната си или нероденото им дете…

Съдбата на фамилия Торичели е заложена на карта. Човешкото сърце следва своите лични правила. И когато те се трансформират, всичко познато е на път да бъде изпепелено…

Приказката за Красавицата и Звяра е към края си. Нужни са единствено, само че е пристигнало времето пясъчните кули да рухнат.

Наситено със пристрастеност и с непредвидени обрати, от Бланка Липинска е същинско адреналиново прекарване , което ще ви изненада и ще обладае мозъка ви.

от Бланка Липинска се трансформира в международен феномен, когато стрийминг платформата Netflix изплаща правата за кино акомодация. Филмът – с присъединяване на полската актриса Анна Мария Секлуцка и италианския красавец Микеле Мороне – стремително печели сърцата на няколко генерации фенове, трансформирайки романа в едно от най-търсените заглавия на годината.



 365 дни книга Ciela Ciela
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР