След като седмицата започна със силно енергийното Пълнолуние в Близнаци,

...
След като седмицата започна със силно енергийното Пълнолуние в Близнаци,
Коментари Харесай

Меркурий влиза в Козирог в петък: какви промени настъпват и кои 3 зодии ще са най-засегнати

След като седмицата стартира със мощно енергийното Пълнолуние в Близнаци, това надалеч не значи, че седмицата няма да донесе още вълнуващи и значими астро събития.

Това описа през вчерашния ден в предаването „ На кафе “ Вихра Петрова в минутите за астрологична прогноза за седмицата.

Утре Луната влиза в най-семейния знак – Рака, по тази причина и идва време да обърнем повече внимание на фамилията си.

В петък Меркурий минава в знака на Козирога и ще остане там до 13-и декември, когато ще стане назадничав в Стрелец до началото на януари.

Основното, което бележи този интервал на Меркурий в Козирог, е фактът, че към този момент в действителност е време да се потрудим, с цел да реализираме дълготрайните си цели. Забравете за отлагането и подозренията и приемете позитивната смяна, на която сте способни от доста време.

Добра концепция е да се запишете на някакъв курс или образование, които смятате, че могат да ви оказват помощ в кариерата. Ако пък от дълго време отлагате крачка, която да ви донесе покачване или друго професионално развиване, време е да действате самоуверено.

От друга страна имейте поради, че Меркурий в Козирог може да ни направи малко по-скептични и чувствителни , по тази причина внимавайте да не станете прекомерно прочувствени и да обидите някого, на който държите. 

Ето и за кои три зодии интервалът ще е прелестен и плодороден , както и по какъв начин могат те са е възползват от позитивната сила на Меркурий в Козирог през идните две седмици

А цялата астрологична прогноза на Вихра за седмицата вижте във видеото горе.

 Edna Tik Tok iStock

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР