След като се раздели с работата на водеща в Игри

...
След като се раздели с работата на водеща в Игри
Коментари Харесай

Безработната Алекс Сърчаджиева се уреди в „Дяволското гърло” 2

След като се раздели с работата на водеща в „ Игри на волята ”, Алекс Сърчаджиева има късмет да се уреди с много по-интересен ангажимент, дочу клюки HotArena ”. Според клюката дъщерята на Пепа Николова може да получи роля в продължението на хитовия сериал „ Дяволското гърло ”, където да играе следователка един до друг с Теодора Духовникова и Владо Карамазов.

Наскоро Алекс Сърчаджиева показа, че е била в Смолян , където е снимачната площадка на „ Дяволското гърло ”. Тя накара почитателите си да мислят, че пътуването до Родопите е било най-обикновена почивка. Но фотосите, които сподели, не наподобяват на любителски. От пръв взор се вижда, че са професионални, а позите, в които звездата застава, са като за кастинг. В това не би имало нищо подозрително, в случай че Алекс имаше податливост по принцип да театралничи по този „ кифленски ” метод. Актрисата обаче е от хората, които сякаш са оперирани от суетност, и в никакъв случай не би застанала пред обектива в сходна „ кинаджийска ” поза, в случай че нямаше сериозна причина.

Смята се, че тези фотоси на скалите над Смолян са правени точно за кастинг за втори сезон на „ Дяволското гърло ”. Екипът към този момент повече от година работи по продължението и фотосите би трябвало да стартират напълно скоро. Любопитно съвпадане е, че тъкмо преди пътуването до Родопите Алекс смени цвета на косата си – от рус той стана мрачно червен. Актрисата даде половинчато пояснение за аргументите за смяната, обяснявайки ги с потребността си от нещо друго. Но най-вероятно става въпрос за нова роля, поради която се е наложило да се пребоядиса.

Продуцентът Евтим Милошев публично заяви преди време, че във втория сезон на „ Дяволското гърло ” още веднъж ще играят Владо Карамазов и Теодора Духовникова, само че сюжетната линия ще е изцяло друга от досегашната и най-вероятно останалите артисти в продукцията също ще бъдат заменени. Алекс Сърчаджиева сполучливо би могла да се впише измежду новите попълнения. Като се изключат риалититата, които е водила, тя от години не е снимала в киното и телевизия. Но в никакъв случай не е серпантина да поддържа актьорската си форма в театъра, тъй че ролята на полицайка или следователка надали ще ѝ се опре. Дъщерята на Пепа Николова от години работи в Сатиричния спектакъл, където играят и доста от звездите в обичания сериал на Милошев и колегата му Любо Нейков „ Столичани допълнително ”. Нищо чудно точно те да са подхвърлили концепцията, че младата актриса може да се впише добре в престъпната драма.

Звездата от „ ВИП Брадър ” досега не е била част от нито една продукция на Евтим. Той обаче е прочут със склонността си да вкарва в послание известни лица като магнит за фенове, а сред тях да стартира и по-слабо известни артисти. Тъй като в последните години обичаните звезди на Милошев се търкалят във всички негови сериали, той решил да намерения за различни хрумвания за „ Дяволското гърло ” 2. Заради големия триумф и изключителното качество на първата част на сериала, от продължението се чака съвсем знамение. Но знамение няма по какъв начин да стане, в случай че Евтим още веднъж заложи на приятелите си. С екипа решили да търсят също толкоз известни, само че към момента неупотребени в негов сериал артисти – тъкмо като Алекс. След Смолян актрисата отпътува за Гърция, където отяда в къщата на другари, в очакване на предложения за работа, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР