След като се пробва за синоптичка в Нова тв, а

...
След като се пробва за синоптичка в Нова тв, а
Коментари Харесай

Бунт срещу Нора Шопова в БНТ

 След като се опитва за синоптичка в Нова тв, а след това се провали с гръм и тропот в ролята на водеща на настоящото предаване " Питай Българска национална телевизия ", в този момент кльощавата манекенка Нора Шопова ще води спортните вести в публичната медия Българска национална телевизия. 

Тя няма нито ден трудов стаж като състезателен публицист. В спортната редакция на Българска национална телевизия към този момент се готви протест поради следващото безумно предопределение. Хората с години опит в отразяването на спортни вести не могат да си обяснят посредством какъв механизъм другояче миловидната, само че неопитна манекенка се оказва задоволително способена, с цел да стане лице на редакцията им. 

До момента тя надали е направила и един репортаж от противоречиво събитие, а до каква степен необятни и задълбочени са познанията ѝ в тази област, единствено хората зад кадър, които се пробват да я обучат, могат да обяснят в детайлности.

Колегите на Нора разясняват, че няма да се изненадат, в случай че се окаже, че тя не знае даже кои са Григор Димитров и Ивет Лалова. В същото време като водещ на спортните вести се чака да бъде един от най-подготвените хора в екипа, тъй като човек на такава позиция на процедура е шеф на останалите.

Той би трябвало да е във вътрешността в материала, с цел да може навреме да реагира при възможни неточности в репортажите, да организира изявленията, да редактира текстовете и да подрежда новините по значимост. Хората в Българска национална телевизия надълбоко се съмняват, че младата Нора може да извърши което и да е от изброените отговорности. И разясняват, че елементарният факт, че една манекенка спортува, с цел да наподобява добре, не значи, че е наясно със спортните събития в България и по света.

Странният избор на моделката Шопова за водеща идва откакто преди няколко месеца Българска национална телевизия се раздели с потвърден експерт в региона, какъвто е Камен Алипиев – Кедъра. Той си събра багажа от постройката на " Сан Стефано " 29, тъй като нямаше тапия за висше обучение. Няколко месеца по-късно се дипломира, само че отхвърли да се върне в Българска национална телевизия. Нора Шопова има висше, което обаче е доста надалеч от спорта. Завършила е компетентност " Право " в Икономическия университет в София.

Още когато се разчу, че манекенката сменя предаването " Питай Българска национална телевизия ", където изкара единствено три седмици, със спортната редакция,  " Уикенд "  ѝ пожела да попадне на място, което дава отговор на нейната професионална подготовка. На " Сан Стефано " 29 се разяснява, че такова място е позицията на стажант-репортера, от която би трябвало да потеглят всички начинаещи публицисти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР