След като се появиха нови обвинения срещу бившия президент на

...
След като се появиха нови обвинения срещу бившия президент на
Коментари Харесай

Републиканците застанаха зад Тръмп, след повдигнати срещу него обвинения

След като се появиха нови обвинявания против някогашния президент на Съединени американски щати, Доналд Тръмп, във Флорида, голям брой републиканци показаха поддръжката си към него. Въпреки това, имаше и видни представители на партията, които не го поддържаха, съгласно информацията на ДПА, написа Факти.бг.

Председателят на Камарата на представителите, следена от републиканци, Кевин Маккарти, изрази поддръжката си към Тръмп. Той написа в Twitter: " Аз и всеки американец, който има вяра във върховенството на закона, сме крепко зад президента Тръмп против тази жестока неправда. " Допълни, че републиканците в Камарата на представителите ще упорстват за отговорност за злоупотребата на правосъдната власт като политически инструмент.

Сенаторът от Флорида, Марко Рубио, който загуби от Тръмп вътрешните избори на републиканците през 2016 година, също изрази взаимност с него. Той написа в Twitter: " Няма граници за това, което тези хора ще създадат, с цел да запазят властта си и да унищожат тези, които я заплашват, даже в случай че това значи да раздерат нашата страна и да разрушат вярата на обществото в институциите, които я поддържат. "

Въпреки това, претендентът за президентската номинация на републиканците Аса Хътчинсън прикани Тръмп да приключи акцията си за преизбиране. Той съобщи в изказване: " С новината, че Доналд Тръмп е упрекнат за повторно, страната ни се намира в състояние, което подкопава нашата народна власт.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР