След като се подсили със сенегалския полузащитник Стефан Баджи, Лудогорец

...
След като се подсили със сенегалския полузащитник Стефан Баджи, Лудогорец
Коментари Харесай

Лудогорец с жестока конкуренция за Кажу

След като се укрепи със сенегалския полузащитник Стефан Баджи, Лудогорец стартира интервенцията по привличането на следващия нов състезател. Но това наподобява няма да бъде по никакъв начин лесна задача, тъй като конкуренцията за него е голяма.

Разградчани харесаха левия бек на Сантос Кажу, само че ще би трябвало да се преборят с много тимове, с цел да го изкушат. Всъщност, на опашката за подписа му, с изключение на Лудогорец, са още пет други тима. И всички те са от разнообразни шампионати.

Единият от тях е АПОЕЛ Никозия, в който игра чартърен предишния сезон, а другият назван е мексиканският Керетаро, в който за малко в предишното игра легендата на международния футбол Роналдиньо. За другите отбори се знае единствено от коя страна са.

Един от тях е от италианската Серия А, един от е от турската Суперлига и един от шампионата на Дания. Това прави оставането на Кажу в Сантос на процедура невероятно, макар че точно такова е желанието на самия състезател, който има контракт до 31 декември 2019 година Бразилците желаят да го продадат, с цел да вземат някаква сума за него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР