"След като се идентифицирах, отидох до вилата на Джани на

...
"След като се идентифицирах, отидох до вилата на Джани на
Коментари Харесай

Мадона първа на убийството на Версаче

"След като се идентифицирах, отидох до вилата на Джани на Оушън драйв. Мадона ме чакаше вътре ", разкри Версаче пред стилните публицисти Майкъл Еберт и Свен Михаелсън в ново изявление за Ssense.

"Никога няма да не помни, че тя се опитваше да ме утеши тогава... Навсякъде в къщата имаше сътрудници на ФБР, разпитваха ни и ревизираха всички чекмеджета - призрачен сън, брат ми преди малко беше погубен и ние бяхме третирани като обвинени, само че по този начин работят сътрудниците на ФБР ", сподели още Донатела.

Разбира се, Убийството на Джани Версаче: Американска престъпна история, не е взела точните моменти, които Донатела разказва. Ако Райън Мърфи знаеше, че царицата на попа е била там, той сигурно щеше да знае по какъв начин да я включи в описа си.

Макар че, и преди имаше слухови за наличието на Мадона на мястото незабавно след закононарушението, до момента не бяха разкривани елементи от случката. В деня на убийството Донатела беше в Рим, подготвяйки се за идно фешън шоу. Мадона беше в звукозаписно студио, евентуално в Лос Анджелис, работейки по албума Ray of Light.

"Записвахме Swim в деня, когато бе погубен Версаче ", съобщи продуцент Уилям Орбит за списание Q през 2002 година

По думите му Мадона била огромна другарка с Джани и сестра му, като се чували непрестанно по телефона.

По това време Мадона имала къща на континенталната част на Маями и постоянно гостувала в имението на Версаче, когато и двамата били в града. Можем да си представим по какъв начин стопира работата си върху албума, когато получава вести за гибелта на непосредствен си другар и отлита за Маями.

Но по какъв начин е влезнала в дома, без никой да я е забелязал? Домът има доста входове в задната си част. Вероятно Мадона е била в положение да се промъкне неусетно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР