След като се говори, че херцозите на Съсекс все повече

...
След като се говори, че херцозите на Съсекс все повече
Коментари Харесай

Меган се отдалечава, а кралица Елизабет все по-близка с Кейт - slava.bg

След като се приказва, че херцозите на Съсекс от ден на ден се отдалечават от кралското семейство, то медиите акцентират, че това на принц Уилям и Кейт става все по-близко с кралица Елизабет Втора.
За нови детайлности към връзките сред Кейт Мидълтън и Елизабет споделя кралски специалист пред „ Daily Mail “.

Според Кейти Никол двете дами в никакъв случай не са били толкоз близки, колкото в този момент. За това по какъв начин се отнася кралица Елизабет Втора към Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, знае единствено самата тя, само че от дълго време са тръгнали клюки, че желанията ѝ клонят към брачната половинка на огромния ѝ внук.

„ И кралицата, и Кейт са предостатъчно скромни и срамежливи, тъй че им трябваше известно време с цел да стигнат досега, в който се намират в този момент. Напоследък те поддържат връзка леко, връзките им са лесни, само че и двете са положили много старания за това “, отбелязва Никол.

По думите ѝ, сега Кралица Елизабет харесва да прекарва повече време с Кейт и да я разпитва за нейните правнуци. Това не е било постоянно по този начин. Кралицата първоначално демонстрираше изключително топли усеща към новата си снаха – брачната половинка на Хари. По-малко от месец след кралската женитба някогашната холивудска актриса получи достойнството да придружи Нейно Величество на три публични събития. За Кейт Мидълтън обстановката не изглеждаше по този метод и кралицата я накара много да изчака след брака ѝ с принц Уилям, преди да я удостои с такова доверие.

В същото време Меган Маркъл се е отдалечила от двореца и за първи път тази година тя и фамилията ѝ няма да са част от празненството на Коледа с Елизабет Втора. Херцогинята на Съсекс, дружно с принц Хари и сина им Арчи ще са в Съединени американски щати, където ще отбележат празника с майката на Меган – Дориа.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР