След като само преди няколко дни анонсира официално плановете си за навлизане

...
След като само преди няколко дни
анонсира официално плановете си за
навлизане
Коментари Харесай

GENESIS показа комбито G70 SHOOTING BRAKE

След като единствено преди няколко дни анонсира публично проектите си за навлизане на европейския пазар, в този момент GENESIS анонсира и новото си комби G70 SHOOTING BRAKE, което ще бъде едно от първите пазарни предложения на марката при стартирането на активността си в началото в Германия, Великобритания и Швейцария.

С впечатляващ екстериорен и интериорен дизайн, GENESIS G70 SHOOTING BRAKE е с основни габарити дължина 4685 мм, широчина 1850 мм и височина от единствено 1400 мм, а междуосието на комбито е 28350 мм.

От GENESIS споделят, че поръчки за закупуването на модела G80 и на SUV модела GV80 ще стартират да се одобряват през лятото на тази година, скоро след което ще могат да бъдат поръчани и седанът G70 и компактното SUV GV70.

От корейската марка анонсираха също така, че през първата си година пазарно присъствие в ЕВропа, в продажба ще бъдат пуснати и три нейни електрически коли. ПЪрвата от тях ще бъде 100% електрическа версия на G80, а една от трите ще бъде изцяло нова и създадена въз основата на специална платформа за електрически автомобили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР