След като сагата около новия договор на Рафаел Леао приключи

...
След като сагата около новия договор на Рафаел Леао приключи
Коментари Харесай

След като се разбра с Леао, Милан ще предложи нов договор на друга своя звезда

След като сагата към новия контракт на Рафаел Леао завърши и напълно скоро това ще бъде публично доказано, Милан ще насочи напъните си върху подновяването на договора на друга своя звезда – Майк Менян, написа „ Гадзета дело спорт “.

Вратарят дойде в миланския гранд през лятото на 2021-ва и бързо се трансформира в основен състезател за отбора, като още в дебютния си сезон беше определен за най-хубавия на своя пост в Серия " А ", изигравайки огромна роля за миналогодишната купа на „ росонерите “. Затова от клубното управление имат намерение да възнаградят Менян с по-добър контракт, макар че актуалният му изтича през лятото на 2026-а. В момента заплатата на френския национал е 2,8 млн. евро годишно, а в случай че той преподпише до 2028-а, възнаграждението му ще нарасне до 4 млн. евро на сезон, с което би изпреварил Андре Онана от Интер и би станал вторият най-скъпоплатен пазач в италианския хайлайф след Войчех Шчесни, на който Ювентус заплаща по 6,5 млн. евро всяка акция.

 Заради тежка травма в левия си прасец Менян изигра единствено 28 мача във всички шампионати през този сезон, само че в тях се регистрира с 26 позволени гола и 10 сухи мрежи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР