След като реши всички проблеми на Варна, която още няма

...
След като реши всички проблеми на Варна, която още няма
Коментари Харесай

„Гениална“ хрумка на кмета Коцев: Сложих 3 саксии пред община Варна, това е послание към децата 


След като реши всички проблеми на Варна, която още няма признат бюджет – кметът Благомир Коцев се похвали, че поставил 3 /три/ саксии пред формалния вход на общината. За да спрял придвижването на коли?! За сведение на Коцев там, където е поставил кашпите в никакъв случай не са прекосявали или спирали коли, с изключение на при посещаване на публични посетители на община Варна. Но и това се е случвало доста рядко.

С слагането на саксиите Коцев за следващ път потвърждава, че не вижда световната картина в града, не работи по наболелите проблеми, /като рецесията с боклука/ а се занимава с дреболии и нелепости /като да проветрява кабинета на кмета или да се извинява на жена си, че станал кмет?!/

Ето постът на Коцев и няколко реакции на варненци във връзка „ гениалната “ му хрумка:

„ Малките стъпки са тези, които отъпкват пътя към по-доброто бъдеще за нашите деца. Днес поставихме три каменни саксии, с цел да спрем придвижването на коли пред стълбите на Общината. Там не е място за коли и придвижването им остава неприятното чувство, че едни са по-привилегировани от други. Подобно схващане за връзките сред хората към този момент няма да има в общинската администрация.На мястото на самораслите растения, които виреят в саксиите в този момент, ще засадим типично за района на Варна растение.Това ще бъде нашето обръщение за децата на Варна на следващия ден – че те живеят в град с горди обичаи, където всеки има равни права. “

Антония Сабинова: Тези саксии не са бъдещето на децата ни и на това място в никакъв случай не е имало коли. Живеем до Общината. Малко по-надолу беше лобното място на Пламен Горанов. Освен това и теменужките си бяха добре в същите саксии. Да прибавя, че 3 улици надолу в посока Морската градина изсякохте дърветата и преградихте всички тротоари. Хората вървят сред колите. А там е същинското злополучие за бъдещето на децата ни. Така няма да ви се получи. Никак даже.

Ани Красимирова: А и на тези места със саксиите в никакъв случай не е имало коли. Пак се вживявяме в нелепостите, до момента в който проблемите си стоят.

Петя Георгиева: Господин Коцев, Растенията ( в кашпа) не са антипаркинг детайл!

Николай Леви: Пред делфинариума в морската градина, има градеж. Коли си обикалят. Строежа е без осведомителна табела. Някой ще каже ли какво се случва, или да отивам да фотографирам. И да пущам във всички групи, какво безсрамие се случва!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР