След като пясъкът бъде изравнен с помощта на машини, той

...
След като пясъкът бъде изравнен с помощта на машини, той
Коментари Харесай

Цената на сянката: Чадър и шезлонг по Северното Черноморие ще излиза между 10 и 21 лв.

След като пясъкът бъде подравнен благодарение на машини, той ще се почиства всекидневно

Колко ще плащаме тази година за чадър и шезлонг на плажа през лятото? Това е един от големите въпроси преди старна на летния сезон.

„ Цените за чадър и шезлонг във Варна ще са същите, каквито бяха и предходната година – 5 лева  за шезлонг и 5 лева за чадър. Цените в курорта „ Св. св. Константин и Елана “ ще бъдат в диапазона от 8 до 10 лева Тази година резервираме цените, няма да има нарастване “, изясни Андрей Василев, представител на концесионера на плажната линия във Варна и курорта „ Св. св. Константин и Елена “.

Подготовката на плажната линия във Варна обичайно стартира към 24 май, до момента в който плажът на „ Св. св. Константин и Елена “ ще бъде квалифициран за най-нетърпеливите плажуващи по-рано, в случай че времето за това е уместно. „ Първите чартъри с посетители от чужбина идват в курорта по-рано, тъй че се постанова да сме подготвени за тяхното идване “, означи още  Андрей Василев.

След като пясъкът бъде подравнен благодарение на машини, той ще се почиства всекидневно. На избраните за задачата места ще има и избавителни постове. Ще има и медицински пост. Освен това ще бъдат осъществени постоянната дератизация и деакаризация.

„ Тази година плажът в Албена остава на цените от предходната година, т.е. един чадър с два шезлонга е цена от 21 лева Всички посетители, които са настанени в нашите хотели ще се любуват на включени в пакета си чадъри и шезлонги от трети ред към плажната алея “, изясни и Велина Гюмова, старши управител „ Подажби “ в курорта „ Албена “.

Тя добави че първи и втори ред остават против възнаграждение, както беше и предходната година. Свободните зони на плажа се резервират на 50%, тъй че има задоволително място за всички посетители без значение дали са настанени в хотел в комплекса или не. „ А за нашите плажуващи тази година сме организирали „ Арена бийч Албена “, на която ще се организират всички летни концерти “, сподели още Велина Гюмова.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР