След като Путин обяви частична мобилизация в Русия, гражданите на

...
След като Путин обяви частична мобилизация в Русия, гражданите на
Коментари Харесай

Украйна: След решението за мобилизация руснаците търсят в Google как се чупи ръка без болка


След като Путин разгласи частична готовност в Русия, жителите на страната започнаха всеобщо да търсят в гугъл способи за отбягване на наборна работа.

И по този начин, след новината за мобилизацията, руснаците започнаха интензивно да гугълт по какъв начин да си счупят ръката. В същото време множеството желаят да си счупят ръката „ безболезнено “. Това оповестява канал 24.

В трендовете на Гугъл поръчките започнаха да летят нагоре по отношение на това по какъв начин да си счупите ръката вкъщи. Мнозина желаят да е безболезнено.

Няколко минути по-късно в трендовете започнаха да се появяват запитвания за това по какъв начин да си счупиш крайници. Очевидно жителите на Русия са осъзнали, че счупената ръка може да не е задоволителна, с цел да отсрочи набора им в армията.

Трябва да се означи, че жителите на Московската и Краснодарската територия не са склонни да прибягват до такива радикални ограничения като фрактури на крака.

Освен това руснаците започнаха всеобщо да ревизират какво е частична готовност, кого ще вземат в армията и въобще за този декрет.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР