След като приключи със спортната си кариера, бившата гимнастичка Цвети

...
След като приключи със спортната си кариера, бившата гимнастичка Цвети
Коментари Харесай

Цвети Стоянова пак се събра с Куката, свали 16 кила заради роля

След като завърши със спортната си кариера, някогашната гимнастичка Цвети Стоянова се е ориентирала към ново занятие – киното. Тя играе една от основните функции във кино лентата на Мариан Вълев „ Чалга ”, който ще излезе на екран напролет. Актьорът има връзка с чаровната брюнетка от 2 години. Двамата бяха разграничени за малко, само че в този момент още веднъж се носят на крилете на любовта.
Цвети твърди, че поради ролята си в лентата е отслабнала с 16 кг и ще продължава да е на строга диета до края на фотосите. Тя влиза в облика на „ мъчително едва ” момиче и за задачата се наложило да замязя на анорексичка. В момента златното момиче напълно се е стопило и споделя, че яде по една ябълка и шепа орехи дневно. „ При старта на фотосите бях 51 кг при височина 1,75 м. Трябваше да стана в действителност кльощава. Свикнала съм с глада още от времето, когато бях гимнастичка, тъй че не ми е проблем ”, разяснява Стоянова.

Слуховете за фамилиарност сред Мариан и Цвети от дълго време витаят в общественото пространство. Макар че не ги удостоверява изрично, стройната хубавица не крие, че доста се възхищава на Вълев. „ От него се научих да виждам качествено кино - хубави филми, които не познавах до момента. В момента сортирам какво виждам и се допитвам за всичко, което желая да видя. Вече имам и обичани артисти, на които обърнах внимание с помощта на Мариан. Той е същинска кино енциклопедия ”, споделя дългокраката брюнетка.

Мариан Вълев, който се прочу с ролята си на мафиота Росен Гацов - Куката в сериала „ Под прикритие ”, е на 53 години, а Цвети е едвам на 28. Запознати издават, че огромната им възрастова разлика е шокираща за всичките им близки, само че очевидно за двойката не съставлява чак подобен проблем.

Мариан не крие, че по принцип е много любвеобилен, по Цвети също бил вдлъбнат до уши. Според слуховете даже режисьорският му дебют – филмът „ Лошо момиче ”, бил въодушевен от нея. Лентата наблюдава живота на някогашната шампионка по художествена гимнастика Жанета, която претърпява фамилна покруса, става жертва на принуждение и това я трансформира до неразбираемост.

Говори се, че обликът на основната героиня в действителност е първообраз на Цвети, чиято орис не е по никакъв начин лека. През 2016 година златното момиче скочи от шестия етаж на панелен блок, тъкмо преди тимът й да излети за европейското състезание в Израел. Лекарите в болничното заведение за незабавна помощ „ Пирогов ” дефинираха оцеляването й като същинско здравно знамение, поради височината, от която е паднала. Възстановяването й беше дълготрайно и мъчно, само че за благополучие, към този момент е зад тила й.

По-късно се разбра, че опитът за самоубийство е бил предизвикан от паническо разстройство и меланхолия, характеризираща се с тежко душевно страдалчество. Самата Стоянова призна, че не е разсъждавала трезво в оня миг и до ден сегашен съжалява за стореното и тъгата, която предизвикала на обичаните си хора.

По време на възобновяване си Цвети разчиташе извънредно доста на някогашния си другар – футболиста Александър Любенов, с който към днешна дата не са в положителни връзки. Според осведомени тъкмо залитането на Цвети по Куката е причина за разлъката.

Говори се, че артистът от дълго време се възхищавал на гимнастичката, а трагичният й живот го въодушевил за сюжета на кино лентата „ Лошо момиче ”. Някои от златните девойки на Илияна Раева взеха присъединяване в лентата, но най-близка до сърцето му била Цвети. По това време тя отказала да се включи в актьорския състав, само че го поздравила за добре свършената работа и по този начин почнали да се сближават.

Хора от обкръжението на Мариан издават, че той издирил координатите й и поискал среща с нея под предлог, че желае да приказват по работа. Вълев й разказал за плана си и тя останала впечатлена. Споделила, че тематиката на кино лентата е забавна, само че отказала да взе участие. Все отново двамата траяли да поддържат връзка и по този начин последователно станали интимни. Чак в този момент Стоянова се престрашила да се опитва в киното под въздействието на Куката, който не спирал да я убеждава, че има гений.

Вълев е споделял в свои изявленията, че сърцето му е разбивано неведнъж, само че пък не е спирал да има вяра в любовта. „ Един другар сподели, че ме притеглят единствено смъртоносни дами. Всеки път знам по какъв начин ще завършат нещата, претърпявам го тежко, само че все пак давам газ, ходя към пропастта. Все още имам сърце за схващане, да заповядва идната! ” разказвал е екранният Росен Куката.

Жените в живота на звездата не са една или две. Сред известните му любовници са актрисите Елена Петрова, Снежана Макавеева, певицата Белослава. Всеизвестен факт е, че той е разкрил Елена Петрова за киното и с помощта на него тя се е снимала във кино лентата „ Граница ”. „ Беше на 15 и миеше стъкла на коли с още 5-6 деца. Били от театрално учебно заведение и се забавлявали. Обаче тя ми направи усещане и си споделих: „ Не може да е истина! Родена е за кино! ” Това не може да се обърка! Когато видиш обещано лице, просто го знаеш. И станахме огромни другари. Заведох я при режисьорите. Хубавото при нея е, че не е единствено красива, само че и доста интелигентна. А това е рядката композиция ", споделял е Вълев за първата си среща с Елена. Интимните им подиуми от лентата се пренесли и в действителността, само че връзката им траяла малко.

В началото на 90-те Мариан закачил на куката си и певицата Белослава. С нея изживял бурна обич, когато бил студент, а тя към момента не била известна изпълнителка. Чувствата им били мощни, само че Белослва решила да замине за Америка, а варненският мачо не издържал живота в страната на неограничените благоприятни условия. Не си намерил работа като артист, тъй като британският му не бил добър, по тази причина безславно се завърнал в България, а връзките му с певицата прилючили.

Една от огромните любови на Куката е актрисата Снежана Макавеева . С нея се срещнаха на снимачната площадка на сериала „ Под прикритие ” и бързо се трансфораха в обичаната световна двойка на почитателите. Не се притесняваха да показват обществено възприятията си и изглеждаха щастливи, само че изневярва от страна на русокоската поставила завършек на връзката им. Клюката гласи, че младата актриса постоянно кръшкала на Мариан, а той претърпял тежко измените й. Голямата разлика във възрастта им – цели 20 години, също оказала въздействие.

Единствената жена, с която артистът е стигал до олтара, се споделя София Николова. Тя е и майка на 23-годишния му наследник, който носи неговото име Мариан. С нея към момента са положителни другари, въпреки че са разграничени от дълго време.

Вълев е имал връзка и със сестрата на актрисата Яна Титова – Невена . Запознали се на премиерата на „ Лов за дребни хищници ” и няколко месеца били неразделни. Тъй като тя живеела в Лондон, Мариан пътувал постоянно до там, с цел да бъдат дружно. Заради нея си направил татуировка на дясната ръка, която към момента не е премахнал.

Дали връзката му с Цвети Стоянова също ще завърши или ще се задържи във времето, следва да разберем. Доста по-възрастният артист спечелил някогашната гимнастичката с джентълменски жестове и благо отношение. Убедил я, че става за актриса и й дал една от основните функции във кино лентата си „ Чалга ”.

„ Не чаках, че ще ми бъде толкоз мъчно. Първата сцена, която снимах, много ме тормози. Това описах и на Вълев - взела участие съм в толкоз надпревари, гледали са ме толкоз хора, носила съм сериозна отговорност, само че в никакъв случай не са ми треперели краката и ръцете по този начин, както когато стартира сцената ”, споделя хубавицата за трепетите си на снимачната площадка.

След първноначалната театрална тресчица тя станала много по-спокойна и в този момент с неспокойствие чака премиерата на лентата напролет, с цел да чуе отзивите на феновете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР