След като приключи с одисеята си в Индия, Димитър Бербатов

...
След като приключи с одисеята си в Индия, Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Бербатов: Мога да стана треньор, ръководител или дори актьор

След като завърши с одисеята си в Индия, Димитър Бербатов още веднъж е свободен сътрудник. Още преди време той съобщи, че в случай че и през идното лято не си откри тим, ще постави завършек на кариерата си.

" В момента съм в дейна отмора. Ще забележим дали ще има интерес към мене до края на трансферния интервал и в случай че няма, може би е време да се насоча към завършек на дейната си кариера”, съобщи през днешния ден някогашният №9 на Манчестър Юнайтед.
 Димитър Бербатов награди спечелилия в @@@
През пролетта Бербатов беше за малко в Дубай, където влезе в ролята на треньор на деца, част от програмата Football Escapes. Той добави, че треньорството му е забавно и не го изключва като вид за бъдещето. Попитан дали след този възможен край избира да бъде треньор или началник, рекордьорът по голове в националния тим на България отговори: " Много неща са ми забавни и ме притеглят. И да бъда треньор, и да бъда началник. А за какво и да не бъда и артист, в случай че получа забавно предложение от Холивуд!? При всички случаи, в случай че бъда треньор, ще стартира в чужбина. Имам някакви хрумвания по този въпрос. Просто съм се откъснал от българската среда, от българската реалност и не се виждам тук като наставник”, добави Бербо. Снимки: ИВАН ЙОЧЕВ/Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР